Izabel Goulart zablistala je u Cannesu.

Galerija


Slavna manekenka Izabel Goulart zablistala je na jednoj od luksuznih zabava koje se održavaju diljem Cannesa dok traje jedan od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu.

Vezani članci Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Tad najpopularniju ženu svijeta osvojio je na čaroban način, a onda se saznalo da je susret namjestio i platio Rita Ora (Foto: Profimedia) Nova Playboyeva djevojka? Glumica bujno poprsje pokazala u haljini koja podsjeća na kostim zečica

34-godišnja Izabel je za tu prigodu odabrala crnu haljinu koja je više otkrivala nego sakrivala što je bilo dovoljno da ukrade show i da svi pogledi budu usmjereni prema njoj. U seksepilnoj kreaciji do izražaja su dolazile Izabeline dugačke noge i top forma kojom se može pohvaliti.

Ljepotica je u Cannes stigla bez pratnje svog zaručnika, golmana Paris Saint Germaina Kevina Trappa s kojim je u vezi od 2016. godine, odkada nose titulu jednog od najatraktivnijih parova na svijetu.

Izabel se modelingom počela baviti s 14 godina, a 2017. godine glumila je u "Baywatchu" te tako ostvarila svoju prvu filmsku ulogu.

Možda nije tipična ljepotica, no ona je jedina uspjela smiriti okorjelog zavodnika i slamatelja ženskih srca