Izabel Goulart zablistala je u Cannesu.

Galerija


Slavna manekenka Izabel Goulart zablistala je na jednoj od luksuznih zabava koje se održavaju diljem Cannesa dok traje jedan od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu.

Vezani članci Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL) Meghan jednim potezom odala da je odlučila slijediti stope Kate Middleton ne bi li se umilila javnosti? Valentina Walme (Foto: Instagram) Ultrakratka haljina bez grudnjaka pravi je pogodak: Je li ovo najseksi izdanje naše plesačice dosad?

34-godišnja Izabel je za tu prigodu odabrala crnu haljinu koja je više otkrivala nego sakrivala što je bilo dovoljno da ukrade show i da svi pogledi budu usmjereni prema njoj. U seksepilnoj kreaciji do izražaja su dolazile Izabeline dugačke noge i top forma kojom se može pohvaliti.

Ljepotica je u Cannes stigla bez pratnje svog zaručnika, golmana Paris Saint Germaina Kevina Trappa s kojim je u vezi od 2016. godine, odkada nose titulu jednog od najatraktivnijih parova na svijetu.

Izabel se modelingom počela baviti s 14 godina, a 2017. godine glumila je u "Baywatchu" te tako ostvarila svoju prvu filmsku ulogu.

Možda nije tipična ljepotica, no ona je jedina uspjela smiriti okorjelog zavodnika i slamatelja ženskih srca