Mami uzdahe

Brazilska ljepotica ponosno pozirala u mini-bikiniju i podsjetila na čemu joj svi zavide

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Izabel Goulart je objavila fotografiju na kojoj na stablu pozira u mini-bikiniju, a koji malo toga ostavlja mašti.

Zvijezda Victoria's Secreta, Izabel Goulart (35), posljednjih dana golica maštu brojnim obožavateljima fotkama na društvenim mrežama. Da je ponosna na svoje tijelo, svima nam je jasno, a sjajnom figurom se pohvalila i u najnovijoj objavi na Instagramu.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Goulart je objavila fotografiju na kojoj na stablu pozira u mini-bikiniju koji malo toga ostavlja mašti. Pohvalila se i rezultatima sunčanja, a osim bikinija je na sebi imala samo sunčane naočale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L’Olivier 💚

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Brazilska ljepotica u centar pažnje je došla još prije pet godina, a mnogi su je prozvali "sljedećom Gisele Bundchen". Prije nekoliko dana je mamila uzdahe na odmoru s prijateljima u francuskom Saint-Tropezu.

35-godišnja manekenka inače je u vezi s nogometašem Kevinom Trappom (29). Zaručili su se u ljeto 2018. godine, no još nisu stali pred oltar. Nogometaš je inače vratar kluba Eintracht Frankfurt, a par je tijekom pandemije koronavirusa bio razdvojen. U tom razdoblju je Izabel uveseljavala pratitelje na Instagramu golišavim fotografijama iz Pariza, a Kevin je bio u Njemačkoj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene