"Stanje pacijenta je nepromijenjeno te je i dalje životno ugrožen", izvijestili su u petak iz riječkog KBC-a.

Galerija


Skladatelj Rajko Dujmić (65) nastradao je u prometnoj nesreći u Ravnoj Gori i bori se za život, a iz riječkog KBC-a su u petak izvijestili kako mu se stanje još nije promijenilo.

Vezani članci Rajko Dujmić - 2 Obitelj Rajka Dujmića otkrila datum i detalje njegova pokopa u Aleji velikana na Mirogoju Snježana i Rajko Dujmić Udovica Rajka Dujmića obilježila njegov rođendan: "I najmračnija noć završi se izlaskom sunca..."

"Stanje pacijenta je nepromijenjeno te je i dalje životno ugrožen. U Jedinici intenzivnog liječenja na Sušaku pruža mu se kontinuirana skrb uz sve neophodne mjere liječenja", istaknuli su. Dujmić je u srijedu u popodnevnim satima sletio s ceste u Ravnoj Gori i ispao iz automobila te zadobio teške ozljede glave.

Njegova supruga Snježana Dujmić na Facebooku je zamolila sve da se mole za njega. "Molim vas, molite da se probudi iz kome", napisala je Snježana koja prolazi teške trenutke.

O suradnji s Dujmićem osvrnula su se i brojna poznata imena s domaće scene. "Nismo ni uvijek ni tako često bili u kontaktu, ali bili smo povezani. Nemam snage ni Snježanu nazvati. Nadam se da nebeske kočije ovaj put neće doći po njega, da će mu dati još malo vremena", ispričala je Emilija Kokić kroz suze za 24sata.

O svemu se oglasio i Vladimir Kočiš Zec koji je bio dio Novih Fosila. "Zaista mi je jako žao. Ovo je još jedna crna točka u nizu stvari koje su mu se dogodile u posljednje vrijeme. Iskreno se nadam se da će se oporaviti i da će pred njim ubuduće biti neki ljepši trenuci", rekao je za 24sata.

Nina Badrić reagirala na komentar gospođe koja ju je pozvala da dođe kopati krumpire, javila se i Franka