Sretan što je preživio

'Imao sam prometnu nesreću, ali u dobrim sam rukama!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivo je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici danas pušten na kućnu njegu te će se uz brigu obitelji oporavljati od prijeloma lopatice i rebara.

Pjevač Ivo Gamulin Gianni ovog tjedna doživio je veliku nesreću zajedno s prijateljem s kojim se vozio automobilu. Nesreća se dogodila u petak u poslijepodnevnim satima.

>> Dionne Warwick po prvi put u Hrvatskoj!

Pogledaj i ovo Mick Jagger (Foto: Profimedia) Je li mu dobro? Kultni pjevač u društvu 44 godine mlađe djevojke svojim izgledom zabrinuo fanove

Vijest o nesreći Ivo je potvrdio i na svom Facebook profilu gdje je objavio: 'Imao sam prometnu nesreću, sve je OK i kroz mjesec dana sam novi, u dobrim sam rukama i sad imam dosta vremena za razmišljanje o svemu. Možda nam nekad Bog i dopusti ovakve stvari da stanemo i razmislimo o svemu'.

Ivo je nakon nekoliko dana provedenih u bolnici danas pušten na kućnu njegu te će se uz brigu obitelji oporavljati od prijeloma lopatice i rebara. 'Puno vas volim i šaljem vam osmijeh s kućne njege gdje me maze i paze...Vaš Gianni', poručio je jutros putem svog Facebook profila.

Ivo Gamulin, koji se proslavio svojim vokalnim izvedbama kako samostalno tako i duetima s brojnim domaćim zvijezdama, a jedan je od rijetkih koji je imao priliku nastupati s Dionne Warwick i Glorijom Gaynor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene