Skijaš Ivica Kostelić spojio je ugodno s korisnim. Dok odomara na Mljetu snimio je kratki video koji je odlična turistička reklama.


Naš najbolji skijaš Ivica Kostelić vruće ljetne dane i ove godine provodi na Mljetu. Ljepotu tog otoka približio je i svojim prijateljima, devetorici skijaša . Dobru zabavu i prirodne ljepote Lijepe naše Ivica je zabilježio putem video uratka i to objavio na svom Facebook profilu.

'Ovo je kratki teaser za slijed videa koja ću objavljivati na svom profilu sljedećih par dana. To su snimke zabavnog tjedna na Mljetu koji sam proveo u društvu svojih prijatelja skijaša i koji je bio pun smijeha i dobrih vibracija. Hvala vam Christof Innerhofer, Petter Robertsson, Magnus Andersson, Mitja Valenčić, Mitja Dragšić, Cristian Deville, Manfred Moelgg, Jeffrey Frisch i Warner Nickerson što ste mi uljepšali i priredili ovo nezaboravno ljetovanje", napisao je Ivica na Facebooku pored 'teasera'.

U videu Ivica i njegovi prijatelji uživaju u ljepotama jadranske obale, ali su se našli suočeni i s brojnim izazovima koje možete pogledati u njegovom video uratku.

Nema sumnje, ovaj potez Ivice Kostelić odlična je turistička promocija.