Ivica i Elin Kostelić već imaju dva sina, a na proljeće stižu dvije kćerkice.

Galerija


Naš najpoznatiji i najtrofejniji skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin proširuju obitelj.

Vezani članci Ivica i Elin Kostelić Kostelići pokazali blizanke, skijaš u preslatkom videu koji topi srca otkrio kako se zabavlja s kćerkicama Slika nije dostupna Ivica Kostelić postao tata po drugi puta: 'Ovaj mali dečko danas je dobio brata'

Domaći par otkrio je kako u njihov dom na proljeće stižu dvije djevojčice.

Naime, 35-godišnja Elin trebala bi roditi u ožujku, a to je svakako najljepši poklon koji je sportaš mogao poželjeti za okrugli 40. rođendan koji će proslaviti 23. studenog.

"Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5)", otkrio je Ivica za Gloriju koji sa suprugom nikada nije skrivao kako želi veliku obitelj.

Podsjetimo, par se vjenčao 2014. godine nakon dugogodišnje veze, a iste je godine stigao sin Ivan. U ljeto 2016. godine stigao je i sinčić Leon.

Plavokosa Elin zbog ljubavi prema Ivici preselila se u Hrvatsku s dalekog Islanda te odlično priča hrvatski, no s dječacima komunicira i na islandskom jeziku, jer želi da nauče i njezin materinski jezik.

Dječaci su također od tate naslijedili ljubav prema prirodi u kojoj često borave, a vjerujemo kako će iste stvari ponosni roditelji prenijeti i na svoje kćerkice.

Čestitke sretnoj obitelji! 

Upoznajte seksi "curu od skandala" koja se bacila u borbu za osvajanje srca zgodnog Zadranina