37-godišnja Ivanka Trump uvijek je pomno dotjerana, no dogodio joj se veliki gaf.

Galerija


Ivanka Trump nije samo predsjednikova kći, već i njegova savjetnica.

Vezani članci Donald Trump Trump s velikanima na planini Rushmore? "Na temelju velikog broja stvari koje sam postigao, meni to zvuči kao dobra ideja" Ivanka Trump - 1 Kći omraženog političara osvojila simpatije javnosti nesvakidašnjom objavom: "Izvanredna si"

Osim toga, Ivanka je i supruga te majka troje djece, zbog čega joj je raspored poprilično zgusnut.

Prošlog vikenda sa suprugom Jaredom Kushnerom zabavljala se u Rimu na vjenčanju poznate dizajnerice Mishe Nonoo, a već u nedjelju je letjela za New York, gdje se ovaj tjedan održava Opća skupština Ujedinjenih naroda.

Sve oči svijeta bit će svakako uprte u njezina kontroverznog oca pa Ivanka ovaj događaj upravo zbog toga nije mogla propustiti.

Ipak, atraktivna predsjednikova savjetnica uspjela je pažnju privući na sebe besprijekornim izgledom, ali i po mnogima neprimjerenom odjevnom kombinacijom za tako važan događaj.

Naime, Ivanka je na Skupštinu ušetala u 14 tisuća kuna vrijednoj Pradinoj suknji te svilenoj plavoj košulji iz koje su stršile bradavice.

Nije trebalo dugo da se javnost počne rugati kako je Ivanka bila previše uzbuđena zbog dolaska u UN, zbog čega joj se i dogodila nezgoda.

U našoj se galeriji uvjerite koliko je to uzbuđenje bilo veliko. 

Bujne grudi seksi Meghan obišle svijet: Je li ovo najdublji dekolte u povijesti britanske monarhije?