37-godišnja Ivanka Trump uvijek je pomno dotjerana, no dogodio joj se veliki gaf.

Galerija


Ivanka Trump nije samo predsjednikova kći, već i njegova savjetnica.

Vezani članci Izbori u SAD-u: Trump ne odustaje - 2 Trumpov savjetnik za koronavirus podnio ostavku. Stručnjaci: "Ostavka je zakašnjela" Karlie Kloss i Joshua Kushner Ona divna u ljetnoj haljini bez grudnjaka i s prorezima, a njen muž čija ju je obitelj odbacivala bio u drugom planu

Osim toga, Ivanka je i supruga te majka troje djece, zbog čega joj je raspored poprilično zgusnut.

Prošlog vikenda sa suprugom Jaredom Kushnerom zabavljala se u Rimu na vjenčanju poznate dizajnerice Mishe Nonoo, a već u nedjelju je letjela za New York, gdje se ovaj tjedan održava Opća skupština Ujedinjenih naroda.

Sve oči svijeta bit će svakako uprte u njezina kontroverznog oca pa Ivanka ovaj događaj upravo zbog toga nije mogla propustiti.

Ipak, atraktivna predsjednikova savjetnica uspjela je pažnju privući na sebe besprijekornim izgledom, ali i po mnogima neprimjerenom odjevnom kombinacijom za tako važan događaj.

Naime, Ivanka je na Skupštinu ušetala u 14 tisuća kuna vrijednoj Pradinoj suknji te svilenoj plavoj košulji iz koje su stršile bradavice.

Nije trebalo dugo da se javnost počne rugati kako je Ivanka bila previše uzbuđena zbog dolaska u UN, zbog čega joj se i dogodila nezgoda.

U našoj se galeriji uvjerite koliko je to uzbuđenje bilo veliko. 

Bujne grudi seksi Meghan obišle svijet: Je li ovo najdublji dekolte u povijesti britanske monarhije?