Najponosnija žena

Ivana Vida suprugu i omiljenom bećaru posvetila emotivan post koji je dirnuo sve koji su ga pročitali

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj Vida (Foto: Getty) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana Vida (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Vida svima je pokazala koliko je ponosna na svog supruga Domagoja.

Sigurno je da će nakon dočeka kakav svijet nije doživio hrvatskim reprezentativcima, ali i njihovim navijačima biti potrebni dani, ako ne i tjedni da saberu emocije i shvate što se to točno dogodilo i što im je Hrvatska priredila u ponedjeljak u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Ivana Vida (Foto: Instagram) Bome zna odgovoriti Ne da na sebe: Supruga Domagoja Vide damski odbrusila kritičarki na Instagramu koja se obrušila na njezin izgled!

Kad su napokon stigli na glavni zagrebački trg, mnogi od njih su i sami priznali da nemaju riječi kojima bi opisali ono što ih je dočekalo.

A pored navijača, na naše nogometaše neizmjerno su ponosne i njihove supruge i djevojke.

Ivana Vida tako je svom Domagoju na Instagramu posvetila emotivan post koji je dirnuo sve koji su ga pročitali.

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

''To je moj najbolji prijatelj, moj muž, tata, moja ljubav, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moja snaga, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, heroj, moj ponos!! Moje sve!!! David je poseban - plod jedne posebne i čiste ljubavi! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj'', napisala je Ivana.

 

A post shared by

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene