Mali Domagoj

Vidin sin u Turskoj uživa status prave zvijezde, njihovi mediji čak su mu odabrali i nadimak

Ivana Vida, Domagoj Vida (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Ivana Vida, Domagoj Vida (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Vida, Domagoj Vida (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (FOTO: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana Vida (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Vida nakratko je stigla u Zagreb pa je vrijeme iskoristila i za razgovor s novinarima.

Ivana Vida, supruga proslavljenog nogometaša Domagoja Vide, u Zagreb je stigla u društvu trogodišnjeg sinčića.

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida Tip-top sređeni Domagoj Vida objavio modno usklađenu fotku sa suprugom Ivanom, a jedan detalj na njoj ukrao je svu pažnju

Zgodna majka i preslatki dječak tako su mamili poglede zainteresiranih prolaznika koji su zatekli Vidinu obitelj ovih dana u našoj metropoli, a Ivana je progovorila i o njihovom sinu.

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

''Bog me zaista blagoslovio rođenjem sina, jer je želja za njim bila prevelika. On je velika, najveća suprugova i moja ljubav. Fizički neodoljivo podsjeća na Domagoja pa često znam reći da je moj mali Domagoj kojem je tata ujedno najveći idol. Karakterom je apsolutno na mene, tvrdoglavo i uporno malo stvorenje koje ne popušta dok ne dođe do cilja, što je i dobro ako se dobro usmjeri. I sama sam takva. Što zacrtam, ne odustajem dok ne ostvarim'', ispričala je Ivana za Story.

Osim toga Vidina supruga istaknula je i kako njihov sin u turskim medijima uživa u nadimku ''Žuti orao'', te kako je tamo popularniji nego u Lijepoj Našoj. Život u Istanbulu joj odgovara, a obitelj je najsretnija kada je Domagoj slobodan pa cijeli dan provode zajedno u razgovorima, ručku, gledanju filmova i odlasku na spavanje.

Ivana Vida (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Vida (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene