Ivana Vida jedva je ostala živa. Supruga nogometaša Domagoja Vide odlučila je bolnici donirati televizore i tako pomoći ljudima koji tamo borave. Svaka čast!


Supruga nogometaša Domagoja Vide završila je prije nekoliko dana hitno u bolnici. Dotad nije imala zdravstvene tegobe. Bolovi su postajali sve teži i gori, pa ju je Vida hitno odveo u bolnicu, pišu 24sata. Poslali su je u bolnicu Sveti Duh na pretrage, gdje su liječnici otkrili da joj je bakterija Escherichia coli ušla u krv. Dobila je sepsu i provela deset dana u bolnici.

Vezani članci Domagoj i Ivana Vida Domagoj Vida romantičnom gestom proslavio veliki uspjeh svoje supruge: "Čestitam, ljubavi" Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) Domaći nogometaš ne skriva koliko je zaljubljen u zanosnu suprugu, bivšu Kraljicu Hrvatske

Dramatična zdravstvena situacija primirila se nakon deset dana, no još je pet dana i dalje svakodnevno išla u bolnicu. I dalje uzima antibiotike. "Jedva sam ostala živa. To mi je najgore iskustvo u životu. Nikad prije nisam bila u bolnici osim na porođaju", rekla je Vida. Zahvalna je, kaže, osoblju bolnice. Nakon boravka odlučila je donirati bolnici televizore.

"Kako sam danima ležala u bolnici, promatrala sam odjel. Gledala sam te starije ljude kako im vrijeme sporo odmiče bez televizora. Zato sam ih odlučila donirati", dodala je supruga nogometaša. Trenutno par boravi u Zagrebu, gdje se Ivana kod kuće oporavlja. Ivanina želja da bolnici donira televizore iznenadila je osoblje. Domagoj i ona donirali su 11 televizora. Osoblje je mislilo da se radi o skrivenoj kameri, no na kraju su se oduševili parom, shvativši da nije šala.