Nakon svega pomogla drugima

Ivana Vida jedva ostala živa: "To mi je najgore iskustvo u životu!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Vida jedva je ostala živa. Supruga nogometaša Domagoja Vide odlučila je bolnici donirati televizore i tako pomoći ljudima koji tamo borave. Svaka čast!

Supruga nogometaša Domagoja Vide završila je prije nekoliko dana hitno u bolnici. Dotad nije imala zdravstvene tegobe. Bolovi su postajali sve teži i gori, pa ju je Vida hitno odveo u bolnicu, pišu 24sata. Poslali su je u bolnicu Sveti Duh na pretrage, gdje su liječnici otkrili da joj je bakterija Escherichia coli ušla u krv. Dobila je sepsu i provela deset dana u bolnici.

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida Tip-top sređeni Domagoj Vida objavio modno usklađenu fotku sa suprugom Ivanom, a jedan detalj na njoj ukrao je svu pažnju

Dramatična zdravstvena situacija primirila se nakon deset dana, no još je pet dana i dalje svakodnevno išla u bolnicu. I dalje uzima antibiotike. "Jedva sam ostala živa. To mi je najgore iskustvo u životu. Nikad prije nisam bila u bolnici osim na porođaju", rekla je Vida. Zahvalna je, kaže, osoblju bolnice. Nakon boravka odlučila je donirati bolnici televizore.

"Kako sam danima ležala u bolnici, promatrala sam odjel. Gledala sam te starije ljude kako im vrijeme sporo odmiče bez televizora. Zato sam ih odlučila donirati", dodala je supruga nogometaša. Trenutno par boravi u Zagrebu, gdje se Ivana kod kuće oporavlja. Ivanina želja da bolnici donira televizore iznenadila je osoblje. Domagoj i ona donirali su 11 televizora. Osoblje je mislilo da se radi o skrivenoj kameri, no na kraju su se oduševili parom, shvativši da nije šala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene