Pjevačica Ivana Radovniković još se jednom oglasila o pjesmi koju je otpjevala prije 12 godina Prozvala je Milanu Vlaović, ali i Lanu Jurčević.


Poprilična bura javila se nakon što je Lana Jurčević svojim fanovima predstavila tri nova singla među kojima je i "Kuda da krenem". Riječ je o pjesmi koju je prije 12 godina prva otpjevala Ivana Radovniković. A to što joj je Lana "uzela" pjesmu Ivani se nikako nije svidjelo. Svoje nezadovoljstvo iskazala je prije nekoliko dana napisavši da ju je netko o toj namjeri mogao i obavijestiti. I nije Ivana ovdje aludirala samo na Lanu, nego i na autoricu pjesme Milanu Vlaović koja na pjesmu polaže sva prava.

Vezani članci Emil Tedeschi i Nika Perenčević (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Emil Tedeschi i 17 godina starija supruga Nika Perenčević u rijetkom pojavljivanju u javnosti Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević bez cenzure: "Ja se zovem DebiLana, ustvari sam mali kvartovski dečko"

O svemu se pjevačica ponovno odlučila oglasiti i dati svoj rezime ove, za Ivanu, neočekivane situacije."Milani Vlaović ne bi kruna s glave pala da me obavijestila o svojoj namjeri s pjesmom, a Lana Jurčević bi trebala znati da pjesmu koju predstavlja kao novu je stara 12 godina. Može brisati komentare ljudi, ali to je i dalje tako. Točka", napisala je Ivana na svom Facebooku.

Za komentar smo upitali i Milanu Vlaović, ali i Lanu Jurčević. Vlaović je tek kratko poručila da "nema nikakvih komentara na cijeli slučaj". Lana do sada na naš upit nije odgovorila. U svakom slučaju, htjela to Ivana ili ne, Lani je napravila dobar PR. Broj pregleda Lanine obrade na YouTubeu zasigurno je porasao nako ove hajke.