Ivana Paris i Dino Bubičić vjenčali su se 2010. godine, a njihovu braku navodno je došao kraj.

Galerija


Ivana Paris i Dino Bubičić upoznali su se u reality showu ''Farma'', a vezu su nastavili i nakon izlaska sa seoskog imanja. Vjenčali su se u Puli studenom 2010. godine, a zajedno imaju dva sina – Noela i Leonida.

Vezani članci Ivana Paris (Foto. Foto: PR / Josip Čekada) Bivša misica koja se povukla iz javnosti opet prošetala pistom, a o navodnom razvodu od Dina Bubičića šuti Slika nije dostupna Sjećate se Ivane, supruge Dina Bubičića? Napravila je drastičnu promjenu

Nekad par koji je punio medijske stupce, s godinama se potpuno povukao iz javnosti, ali njihovu braku navodno je došao kraj, piše Slobodna Dalmacija.

Par ove navode nije želio ni potvrditi ni demantirati.

Inače, Dino je 2008. bio Mister hrvatske, a prije nego što mu je dodijeljena ova titula, bio je 4 mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. O tadašnjem životnom periodu pisao je u knjizi ''Od dilera do mistera'', a otkrio je i detalje svoje veze s Vlatkom Pokos.

Ivana, koja radi u administraciji, ponekad još prošeta modnim pistama, pa smo je tako ljetos mogli vidjeti na Riječkim stepenicama. 

Bivša manekenka godinama je bila crnka, pa su se mnogi iznenadili kada se u kolovozu prošle godine na spomenutom događaju pojavila kao plavuša.

20-godišnja manekenka još jednom pokazala savršeno tijelo na odmoru s 35-godišnjim dečkom