Mlada mostovka Ivana Ninčević - Lesandrić na Facebooku je objavila da je rodila kćerkicu.

Galerija


Mostovka Ivana Ninčević-Lesandrić javnosti je postala poznata prošle godine kada je podigla prašinu u hrvatskoj javnosti svojim potresnim svjedočanstvom o tome kako su joj u jednoj bolnici radili kiretažu maternice bez anestezije zbog spontanog pobačaja. Njezina ispovijest pokrenula je lavinu svjedočanstava Hrvatica koje su pretrpile isto. 

Vezani članci Ivana Ninčević Lesandrić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Saborska zastupnica oštro odgovorila splitskom KBC-u: "Pa nismo lude!" Ivana Ninčević Lesandrić (Foto: Marko Lukunic/PIXSEL) Ninčević Lesandrić reagirala na rezultate inspekcijskog nadzora

Sada se njoj i suprugu Ivanu Lesandriću, privatnom poduzetniku, rodilo prvo dijete, a mlada političarka je objavila da su kćerkici nadjenuli ime Perina.

"I došla nam mala Perina. 4 ipo kg & 54 cm. Malo nas je namučila, al nek je ona nama živa i zdrava... Ovo drugo će proći", napisala je Ninčević Lesandrić na Facebooku.

Ivana Ninčević Lesandrić i njezin suprug proslavili su četvrtu godišnjicu braka u lipnju, a u travnju su otkrili da će postati roditelji.

Negira operacije, ali na najnovijoj fotki je neprepoznatljiva: "Molim te, prestani to raditi svom licu"