Ima stila

Ivana Mišerić otkrila svoju kombinaciju za zabavno ljeto na plaži

Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Galerija

Ova stylish kombinacija Ivane Mišerić sasvim sigurno neće ostati neprimijećena

Za sjajan početak ljeta poznati brand pripremio je kolekciju sunčanih naočala koja će zadovoljiti i najzahtjevnije trendsetere. Paleta različitih modela, oblika, okvira kao i boja savršeno se može uklopiti u različite stilove te različite modne izričaje, a Vogue ove sezone posebno slavi individualnost.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Poznato radijsko i televizijsko lice, Ivana Mišerić, u ljetnim je modelima pokazala svoje stilske kombinacije. Ljeto je idealno vrijeme za poigravanje s modnim dodacima, a Ivana je odlično pokazala kako nositi različite modele naočala, koje savršeno otkrivaju njezin karakter i stil, a da bi styling bio u potpunosti zaokružen tu su i must have narukvice. 

Ova stylish kombinacija sasvim sigurno neće ostati neprimijećena. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene