Ivana Marić presretna je jer čeka svoje drugo dijete. Sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem prije sedam godina dobila je kćerkicu Vitu, koja se jako veseli sestri ili bratu!


Pjevačica Ivana Marić ima lijepe vijesti. Naime, sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem čeka svoje drugo dijete. Nakon što su prije sedam godina dobili kćerkicu Vitu, sada će ponovno postati roditelji, a Vita se nada – sestri, piše Story. Da nije sve bajno, potvrdila je Ivana kada je otkrila da je u prvom tromjesječju patila od teških i jakih mučnina.

Vezani članci Nives Ivanišević (FOTO: InstagramNarodniRadio) Stiže "hrpa" celebrity beba: Trudne Nives, Marijana, Jelena... Bit će i puno poznatih očeva! Ivana Marić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Ivana Marić progovorila o svojoj maloj junakinji: "Kad sve to doživiš, samo želiš da ti je dijete zdravo, ništa drugo"

"Tek se sada osjećam donekle normalno, posljednjih sam desetak dana napokon došla sebi. Bilo mi je grozno, imala sam jake mučnine, i stvarno je sretna svaka žena koja ih nije iskusila. Da ih nisam prošla s Vitom, možda bih dosad rodila petero djece. U dva mjeseca smršavjela sam četiri kilograma, s Vitom šest, ništa mi od hrane ne odgovara, sve mi smrdi, sve mi je grozno, ne mogu čak ni vodu piti. Ali, hvala Bogu, postoji infuzija pa se spasim na jedan dan, dođem sebi, odmorim se i sve ispočetka. Očito za sve dobro i lijepo u životu treba malo propatiti", rekla je Marić.

Dugo je, otkriva Ivana, odgađala širenje obitelji zbog šoka koji se dogodio nakon što je rodila svoju kćerkicu Vitu. Naime, malenoj je bila dijagnosticirana teška srčana mana pa je bilo upitno hoće li preživjeti prve dane života. Srećom, malena se izborila za život i danas je zdravo dijete, koje uzbuđeno čeka sestru ili brata!

 

"Kamen gori val se pjeni..." Predivna žarko crvena by @nancyvjencanice #newdress #reddress

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on