Nova pjesma "Za mene"

Kći Mate Miše Kovača snimila novi spot te dokazala kako s 41 godinom izgleda opako dobro

Ivana Kovač (Foto: Instagram) Ivana Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač (Foto: Instagram) Ivana Kovač (Foto: Instagram) Ivana Kovač (Foto: Instagram) +0 Ivana Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Kovač, kći glazbene legende Mate Miše Kovača, upravo je snimila spot za pjesmu "Za mene".

Ivana Kovač snimila je spot za novu pjesmu pod nazivom "Za mene".

Pogledaj i ovo Mišo i Ivana Kovač "Na Mount Everestu" Legendarnog Mišu Kovača dugo nismo vidjeli, a sada ga je kći Ivana pokazala u nesvakidašnjem izdanju!

Domaća pjevačica i kći glazbene legende Mate Miše Kovača upravo je snimila spot za novu pjesmu, i to na nekoliko atraktivnih lokacija u šibenskoj županiji.

Skladbu "Za mene", s kojom će Ivana nastupiti na ovogodišnjem festivalu u Vodicama, napisali su Fedor Boić i Nenad Ninčević, a spot je režirao Željko Petreš.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A N A ⧫ K O V A Č ® (@ivanakovacofficial) on

Tom prilikom Ivana je zablistala u crno-crvenoj kombinaciji raskošne, zvonolike suknje te kratkog topića, a look je začinila i nešto jačim make up-om. Kombinacija je odlično naglasila njezinu vitku liniju, a moramo priznati kako glazbenica s godinama izgleda sve bolje.

Naime, vjerovali ili ne, Ivana ima 41 godinu. 2017. godine s dugogodišnjim partnerom Elvirom Hasanhodžićem dobila je i kćerkicu Elenu s kojom rado pozira i na društvenim mrežama, a jednom je prilikom otkrila kako ih je njihovo prvo dijete samo dodatno zbližilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A N A ⧫ K O V A Č ® (@ivanakovacofficial) on

Naime, pjevačica i 7 godina mlađi inženjer u vezi su bili 10 godina prije rođenja kćerkice, a iako se u početku bojala kako će se snaći u majčinskoj ulozi, priznala je da je to naljepši osjećaj na svijetu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau i dečko DJ (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +5 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Celebrity Ludo zaljubljena: Najljepša žena na svijetu ne skida ruke s dečka ni pred paparazzima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene