Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll pokazala je savršenu guzu u mikro tangicama.

Galerija


Ivana Knoll, koja se proslavila tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kao strastvena navijačica naše reprezentacije, u međuvremenu je pokrenula liniju kupaćih kostima s kockicama, koje sama i promovira.

Vezani članci Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Anđelica u zmijskoj koži: Slavna slatkica pokazala svoju divlju stranu u jedva zamjetnom mikro bikiniju Ivana Knoll (Foto: Instagram) Proslavila se golišavim selfijima, a sada je objavila "sramežljivu" fotku od koje ćete pocrvenjeti

Zanosna crnka već neko vrijeme uživa na Baliju pa na društvenim mrežama objalvjuje senzualne fotke, u kojima uživaju tisuće njezinih pratitelja.

Ljepotica je tako pozirala u bazenu punom ruža, pod vodopadima kao Amazonka i kaoprava božica džungle u bazenima s pogledom na prašumu. Iako su sve zamamne, najnovija objava zapalila je društvene mreže i izazvala lavinu komentara. 

Naime, Knoll je pozirala u tangama, okrenuta leđima, i pokazala savršeno tijelo. "Zovite me Tarzan", napisala je uz fotku koja je snimljena na bazenu pored šume.

U kratkom je vremenu dobila više od 4 tisuće lajkova, a fanovi su joj poručili da je divna, a jedan je i dometnuo: "Ženo, ti goriš!". 

Već su dugo sumnjivi: Crnka bujnih oblina glavni je krivac za prekid slavnog para?