36-godišnja Ivana Brkljačić više nije aktivna sportašica, ali je i dalje poslovno vezana uz sport.

Galerija


Ivana Brkljačić danas ima 36 godina te je direktorica Hanžekovićevog memorijala.

Vezani članci Na Jarunu gorjeli automobili - 1 Vatra na automobilima u Zagrebu: Na Jarunu izgorjelo više parkiranih automobila Kandidati za gradonačelnika Zagreba Utrka za Zagreb prožeta niskim udarcima: ''Škoro tek nakon što se osobno uvjerio da je pokojni gradonačelnik pokopan, najavljuje svoju kandidaturu''

Crnokosa Ivana hrvatska je atletičarka te prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva. Također, prva je hrvatska atletičarka koja je kladivom prebacila 60 i 70 metara, točnije 75 metara.

Ivana je danas direktorica ovog prestižnog atletskog mitinga koji se održava po 69. put, a danas je sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem te suradnicima obišla obnovljenu stazu na Mladosti.

Iako je u njihovom društvu bilo još nekoliko dama u haljinama i štiklama, Ivana je privukla najviše pozornosti u bijeloj haljini s prorezom te dugim rukavima, ali i jednostavnim, plavim štiklama te crnom YSL torbicom.

Iako više nije aktivna sportašica te je otvoreno priznala kako je neko vrijeme proživljavala tešku profesionalnu krizu, Ivana je nekoliko puta u intervjuima istaknula kako je poslovno ostala blisko vezana uz sport te kako ju to jako veseli.

Što se tiče njezinog privatnog života, uvijek je bila vrlo tajnovita te se ne pojavljuje često u javnosti, no svakako ju je lijepo vidjeti.

Domaća glumica "preko noći" organizirala vjenčanje u haljini koja je istaknula njezine savršene noge