36-godišnja Ivana Brkljačić više nije aktivna sportašica, ali je i dalje poslovno vezana uz sport.

Galerija


Ivana Brkljačić danas ima 36 godina te je direktorica Hanžekovićevog memorijala.

Vezani članci Milan Bandić \"skliznuo\" novinarima - 3 I dalje se čeka odgovor: Tko je i zašto bio prijetnja sigurnosti Milanu Bandiću u zgradi najvećeg suda u Hrvatskoj? Onečišćenje zraka u Zagrebu Zrak u Zagrebu ponovno loše kvalitete, građanima se savjetuje da izbjegavaju aktivnosti na otvorenom

Crnokosa Ivana hrvatska je atletičarka te prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva. Također, prva je hrvatska atletičarka koja je kladivom prebacila 60 i 70 metara, točnije 75 metara.

Ivana je danas direktorica ovog prestižnog atletskog mitinga koji se održava po 69. put, a danas je sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem te suradnicima obišla obnovljenu stazu na Mladosti.

Iako je u njihovom društvu bilo još nekoliko dama u haljinama i štiklama, Ivana je privukla najviše pozornosti u bijeloj haljini s prorezom te dugim rukavima, ali i jednostavnim, plavim štiklama te crnom YSL torbicom.

Iako više nije aktivna sportašica te je otvoreno priznala kako je neko vrijeme proživljavala tešku profesionalnu krizu, Ivana je nekoliko puta u intervjuima istaknula kako je poslovno ostala blisko vezana uz sport te kako ju to jako veseli.

Što se tiče njezinog privatnog života, uvijek je bila vrlo tajnovita te se ne pojavljuje često u javnosti, no svakako ju je lijepo vidjeti.

Domaća glumica "preko noći" organizirala vjenčanje u haljini koja je istaknula njezine savršene noge