Izgleda bolje nego ikad

Okupila najveće zvijezde 90-ih: Ivana Banfić pokazala dekolte i noge u ultrakratkoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Banfić zablistala je u seksepilnom izdanju na predstavljanju svoje knjige "Devedesete".

Jedna od najvećih pjevačkih zvijezdi koja je žarila i palila domaćom glazbenom scenom prije dvadesetak godina, danas 50-godišnja Ivana Banfić zablistala je na promociji svoje prve knjige "Devedesete" i vratila sve okupljene u neka davna prošla vremena.

Pogledaj i ovo In Magazin: Happy Fest ''to je veliki kompliment'' U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Ivana je tom prilikom otpjevala i nekoliko svojih hitova poput legendarne "Šumice", uz koje je i zaplesala u ultrakratkoj haljini koja je naglasila njezin bujni dekolte i ispod koje se nazirao crni grudnjak. Mnogi su se složili da izgleda bolje nego ikad, a tome je zasigurno doprinio i seksepilni stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Ivanu su na promociju došli podržati brojni kolege i prijatelji, među kojima i fotograf Stefan Lupino, poduzetnica i dizajnerica Snježana Mehun, pjevačice Ella i Renata Končić Minea, glazbenici Adonis Ćulibrk i Sandi Cenov, modni stilist Neven Ciganović, Danijela Dvornik, Tomislav Tržan i mnogi drugi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene