Ali zabavu joj nisu pokvarili!

Šuput nije znala da ima ovako opaku konkurenciju kad su svadbe u pitanju: "Ovo mi je najdraža pjesma!"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Volarević Ivan Volarević Gabrijel Ivić Gabrijel Ivić - 3 Maja Šuput Ivan Volarević - 6 Ivan Volarević Ivan Volarević - 2 Ivan Volarević - 1 Ivan Volarević +7 Gabrijel Ivić - 1 Galerija

Ivan Volarević i Gabrijel Ivić predstavili su se u osmoj emisiji "Supertalenta" pjevanjem i sviranjem, a obojica nastupaju na svadbama pa su konkurencija Maji Šuput.

Posljednja audicijska emisija showa "Supertalent" donijela je mnoštvo zanimljivih talenata i kandidata.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Posebno su se istaknuli pjevači Ivan Volarević i Gabrijel Ivić koji su, svaki na svoj način, uspjeli osvojiti simpatije žirija i izboriti prolazak u polufinale showa.

Ivan ima 21 godinu i dolazi iz okolice Metkovića. Od pjevanja i sviranja i zarađuje, a najčešće pjeva na pričestima, zabavama, svadbama i sprovodima. Kaže da je imao ponudu da snimi pjesmu, ali nije se odlučio za to. Planira se baviti profesionalno glazbom cijeli život. Pozvali su ga i u popularni srpski show "Zvezde Granda", ali je odbio, premda voli narodnu glazbu.

"Često puta znam zaplakati. Čovjek sam od krvi i mesa, imam osjećaje, možda malo više izražene, čak mi nekad to i smeta jer nekad iz čistog mira na neku stvar pustim suzu. Dolazim pokazati tu emociju koju posjedujem", kazao je prije nego je izašao na pozornicu gdje se predstavio s poznatim hitom Olivera Dragojevića "Cesarica".

"Prvo ću ti reći da si presimpatičan, pjevat znaš, ti si nebrušeni dijamantić, jedino trebaš poradit na scenskom nastupu, ali mislim da trebaš bit i zadovoljan", komentirala je Ivanov nastup Maja Šuput.

"Ja sam je osjetila tvoju tremu, razina treme je bila tako velika da si mi omogućio uživanje u nečemu što je bilo strašno lijepo, na neki način mi se taj cijeli paket zapravo svidio", poručila mu je Martina.

Gabrijelu su 22 godine i dolazi iz Šibenika, a uz pjevanje i sviranje, voli i pisati pjesme. Glazbom se bavi od 8. godine, kada je krenuo u glazbenu školu, a najsretniji trenutak u životu mu je bio kada je dobio klavir pa je mogao svirati i doma. Završio je osnovnu glazbenu školu i 1.razred srednje glazbene škole, klavir i solfegio. Svira s dvojicom kolega po rođendanima i svim ostalim vrstama proslava, zbog čega je Maja Šuput prokomentirala kako su joj on i Ivan prava konkurencija, no svejedno je uživala u njihovim izvedbama.

"Kada se bavim glazbom volim se staviti u srcedrapajuću situaciju", kazao je Gabrijel prije nastupa. "Za sebe smatram da nisam pretjerano zabavan, ali sam savršen spoj Slavonije i Dalmacije, jer sam rodom iz Slavonskog Broda, a živim u Šibeniku cijeli život, tako da nije moglo bolje. Motivacija mi je pozornica i ono što želim raditi na njoj, i ta buka koju želim ostvarit i prenijeti ljudima", poručio je pa je išetao na pozornicu gdje je otpjevao i odsvirao pjesmu "Utorak" Petra Graše.

"Ovo mi je jedna od najdražih pjesama domaćih! Tu ima jako puno umjetničke slobode koje je tu i tamo otišla u preslobodno pjevanje"; komentirala je Šuput nakon nastupa.

"U govoru i prezentaciji sebe nisi tako sugestivan kao kad sjedneš za klavir", poručila mu je Martina kojoj se svidjela njegova izvedba, a pozitivne komentare dobio je i od ostataka žirija.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur +11 Anastasiia Mazur Celebrity ''Ti nisi ljudsko biće, boli me samo kad gledam'': Pogledajte zašto je ova djevojka ostavila zastrašujući dojam na Maju i Martinu!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Vujović i Faris Karkelja Andrea Vujović i Faris Karkelja Andrea Vujović i Faris Karkelja Andrea Vujović i Faris Karkelja +5 Andrea Vujović i Faris Karkelja Celebrity Susreću se s predrasudama zbog onoga čime se bave, ali to im nije prepreka: ''Misle da je to ženstveno, da se muškarci uglavnom bave nogometom, neki su bili protiv''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene