Ivan Vilibor Sinčić rijetko govori o svojoj djeci, pa je uspio neko vrijeme eskivirati i objavu rođenja svoje djevojčice. Progovorio je i o velikoj ljubavi prema svojoj supruzi.

Galerija


Ivan Vilibor Sinčić nedavno je iznenadio javnost viješću da je ponovno postao otac. Nakon sina Ksavera, Sinčić i odabranica Vladimira Palfi dobili su djevojčicu. Koliko mladi političar obožava svoju suprugu poznato je svima, ali nije prezao iskazati svoje emocije ni tijekom intervjua za SHOWBUZZ. Sinčić nam je otkrio kako bi, čak i da ima opciju odabrati bilo koju osobu na svijetu, odabrao dočekati Novu godinu sa svojom suprugom.

Vezani članci Kongres Živog zida (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Javne svađe, nazivanje jedni drugih dječurlijom: U posljednjih pet godina, rad Živog zida poprimio je elemente prave sapunice Ivan Pernar izlazi iz Živog zida (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Pogledajte kako je Ivan Pernar u 15 minuta promijenio mišljenje o tome kamo će nakon izlaska iz Živog zida

"Moja supruga. Ona je broj jedan otkad smo se upoznali, dok još nismo bili javne osobe. I sada kad smo javne osobe, ona mi je broj jedan. I ako jednog dana odemo s javne pozornice, ja sam siguran da će mi i tada biti broj jedan", rekao je Sinčić o voljenoj Vladimiri. Zanimalo nas je i kako su uspjeli skriti njezinu drugu trudnoću. "Nismo mi skrili, mi samo nismo o tom govorili. Za našeg sina Ksavera je bilo slično, nije bila naša namjera to obznaniti nego, eto, nekom tko se bavi priopćavanjem to je zapelo za oko pa je pitao, mi smo morali reći istinu i tako je informacija izašla van! Kod kćeri je tek nakon nekih četiri mjeseca bio pokazan interes pa smo tada odlučili predstaviti je", priča čelni čovjek Živog zida.

Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi (Foto: PIXSELL) - 2
Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi (Foto: PIXSELL) - 4 Foto: Pixsell

A kako su se Sinčić i Vladimira snašli s drugim djetetom, koje je stiglo jako brzo nakon sina Ksavera? "Mislim da se snalazimo jako dobro. Jako je teško uskladiti posao s obiteljskim životom, jako je puno obveza, poslovnih i sa dvoje djece, tako da je ponekad jako teško i odlučiti i isplanirati te postaviti prioritete", otkrio je političar. Veliki brat Ksaver na sestricu je sjajno reagirao. "Jako dobro, slažu se, vole se. Već se pomalo razvija i nekakva neverbalna komunikacija i sigurno će se dobro slagati! Kao i ja sa svojom braćom tijekom našeg odrastanja", zaključio je mladi političar i aktivist.

Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi (Foto: PIXSELL) - 2
Ivan Vilibor Sinčić i Vladimira Palfi (Foto: PIXSELL) - 3 Foto: Pixsell