Izlazak u očevu društvu

Lijepa kći Ivana Turudića: Zgodna Nikolina plijeni izgledom, ali i obrazovanjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu stigao je u društvu prelijepe mlade djevojke, svoje kćeri Nikoline Marije.

U Zagrebu je održana premijera mjuzikla "Mirakul", a među brojnim posjetiteljima našao se i sudac Ivan Turudić. Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu stigao je u društvu prelijepe mlade djevojke, svoje kćeri Nikoline Marije. Prezgodna crnka nasmijana je pozirala uz ponosnog oca te su zajedno pogledali mjuzikl.

Pogledaj i ovo showbuzz Oduševljeni! Gibonni prvi put u Beogradu: Obožavateljica plesala trbušni ples na pozornici!

O obiteljskom životu Ivana Turudića zna se malo. Sa suprugom, liječnicom Tatjanom, dobio je sina Ivana i kćerku Nikolinu, čija je privatnost uvijek bila zaštićena. O lijepoj Nikolini ne zna se puno, no poznato je da je studirala u Americi zahvaljujući stipendiji, gdje je aktivno igrala tenis. Sklonost tenisu možda je naslijedila i od oca, koji se dobro snalazi s teniskim reketom.

Objavljeno je tako na stranici sveučilista Cornella (smještenog u New Yorku) da je Nikolina u teniskoj ekipi fakulteta. Dodali su i da je završila zagrebačku gimnaziju te je kći Ivana i Tatjane. Spomenuli su i njezina starijeg brata Ivana, koji je također igrao tenis, no za Penn. Studirala je, prema podacima fakulteta, agronomiju i prirodne znanosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene