Ivan Šarić i Paula Jeričević dominirali su podijem showa "Ples sa zvijezdama".

Galerija Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV)

Ivan Šarić i njegova partnerica Paula Jeričević svojom su izvedbom jazz dancea oduševili žiri koji ih je nagradio s tri desetke i jednom devetkom, a publika u studiju nagradila glasnim ovacijama.

Vezani članci Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ivan Šarić nije imao tremu u "Plesu sa zvijezdama" i to zahvaljujući samo jednoj osobi, evo o kome je riječ

"Da te nema, trebalo bi te zaista izmisliti. Šećeš plesnim podijem kao da si nešto osvojio. No mala primjedba na fokus, ali time nisam zadovoljna ni kod ostalih kandidata", zaključila je Almira.

Iako se na kraju koreografije Ivan pitao voli li ga Nicolas obzirom na to da mu iz emisije u emisiju dodjeljuje ocjenu 9, dobio je vrlo jasan odgovor. 

"Svi te volimo, uključujući i mene. Bio se posebno veseo, imaš razloga zašto biti sretan", primijetio za Nicolas.

Posebne riječi hvale imao je i Dinko.

"Pošto Ivan ima taj predivan osjećaj za muziku, dopala mi se koreografija, efektan kraj, ti si spreman da se pojaviš na Broadwayu koliko ja vidim".

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju