Ivan Šarić operirao je kralježnicu u jednoj zagrebačkoj bolnici, a uz njega je bila djevojka Korana Gvozdić.

Galerija


Najpopularniji domaći komičar i finalist "Plesa sa zvijezdama" Ivan Šarić, nakon što je zabrinuo obožavatelje završivši u bolnici zbog ozbiljnih problema s kralježnicom, hrabro se podvrgnuo operaciji i sada ga čeka oporavak.

Vezani članci Korana Gvozdić Nove prekrasne fotografije Korane Gvozdić: U uskoj bijeloj haljini ponosno pokazuje trudnički trbuh Korana Gvozdić i Ivan Šarić Komentar Maje Šuput ispod objave Ivana Šarića postao je hit, no sigurno se nije nadala ovakvom odgovoru

Ivan je trenutke prije operacije sa svojim obožavateljima dijelio u pričama na Instagramu, a nakon operacije njegova djevojka Korana Gvozdić izvijestila je o stanju u kojem se nalazi.

"Da! To je taj mir i tišina. Operacija je super prošla, Ivan je dobro. Sad gleda kapke iznutra, a ja ga još malo pazim i onda prepuštam ljudima u bolnici. Oooogromno hvala profesoru Rotimu i docentu Sajku te svima koji ste i njemu i meni slali poruke podrške. Ljudi, vi ste divni", napisala je Korana iz fotografiju Ivana koji spava u bolničkom krevetu.

Uskoro se oglasio i Ivan te napisao da je sve dobro prošlo i nema potrebe za brigu, čak je pokazao i dio koji su mu morali izvaditi.

Bujno poprsje u koje su svi gledali: Glazbena diva izbacila dekolte u minijaturnoj haljini