Uživa u ulozi oca

Ivan Šarić zabilježio poseban trenutak sa sinom Oliverom i raznježio sve redom: "Nema do tatinog zagrljaja"

Ivan Šarić (Foto: IN Magazin) Ivan Šarić (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić (Foto: IN Magazin) Ivan Šarić (Foto: PR) Ivan Šarić (Foto: Screenshot) Ivan Šarić u Domu sportova (Foto: Bojan Zibar) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +0 Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Šarić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira sa sinom Oliverom u naručju pored božićnog drvca.

Komičar Ivan Šarić uživa u ulozi oca i često uveseljava svoje pratitelje na Instagramu videima i fotkam sa sinom Oliverom kojeg je dobio s manekenkom Koranom Gvozdić.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Sada je zabilježio jedan njihov poseban trenutak koji je razniježio sve redom.

"Dođe mi da i ja se ovako mogu na nekom kad mi je teško. Zamisli da kažeš: Malo sam plakao i bio nervozan. Sve je prošlo kad sam se naslonio na diva i bio pored još većeg bora", napisao je uz fotku na kojoj pozira sa sinčićem u naručju pored golemog božićnog drvca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

"O Bože slatkoće", "Raznježilo me", "Nema do tatinog zagrljaja", "Top fotka", "Neprocjenjivo", nizali su se komentari ispod fotke koja je skupila i preko 10 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Korana je nedavno na Instagramu progovorila o preuranjenom porođaju i statusom rasplakala svoje pratitelje.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu koji je na svojem Instagramu podijelio i Šarić.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene