Omišanin Ivan Perišić oduševio je Hrvatsku na jučerašnjoj utakmici sa Španjolskom. Sa tribina veliku podršku davali su mu sin i supruga!


Heroj dana zasigurno je jedinstveni Ivan Perišić. Zabivši gol na sinoćnjoj utakmici sa Španjolskom na Europskom nogometnom prvenstvu, Perišić je postavio konačni rezultat i tako doveo Hrvatsku do maestralne pobjede. I dok mu je cijela Hrvatska, ali i Europa, 'skidala kapu', Ivan je vrlo brzo proslavu nastavio u društvu svog sina Leonarda. U Francuskoj su, naime, Ivanova supruga i sin, gdje navijaju za Perišića. Privatni život sjajnog nogometaša miran je i stabilan te sretan.

Vezani članci Ivan i Josipa Perišić (FOTO: Profimedia) Perišić izgubio živce: Izvrijeđao fotografa nakon što ga je snimio sa suprugom? Slika nije dostupna PERIŠIĆ OPET POKORIO INTERNET Svojom fotografijom prikupio više tisuća lajkova

Poslušajte i novi hit Luke Bulića posvećen pobjedi Hrvattske.

Naime, simpatični 27-godišnjak svoju je suprugu Josipu upoznao još u srednjoj školi, gdje su čak zajedno sjedili u klupi. Iako praktički dječja, ljubav je potrajala, pa su je okrunili brakom, u kojem su 2012. dobili sina Leonarda, a potom i kćerkicu Manuelu. Ova četveročlana obitelj trenutno živi u Italiji, budući da Perišić igra za Inter Milan.

Pogledajte i kako su navijale ljepotice s tribina.

U ovim važnim danima, njegova mala obitelj zdušno ga podržava. U pauzi od navijanja, Josipa je oduševila svoje obožavatelje na Instagramu. Naime, umjesto kvalitetnog pariškog shopinga, žena je odlučila svog Leonarda povesti u Dinsneyland, gdje su se oboje vratili u djetinjstvo. A potom su gledali izvanrednog Ivana na terenu.

 

.. #Firenze ..

A photo posted by @ivanperisic444 on

 

 

Parc de la tête D'or

A photo posted by @joop8 on