Poslao poruku svima!

Ivan Perišić objavio fotografiju iz izolacije i pokazao kako provodi vrijeme sa suprugom i djecom

Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) Josipa Perišić (Foto: Instagram) +0 Josipa Perišić (Foto: Instagram) Galerija

Nogometaš Ivan Perišić, koji trenutno igra za njemački klub, pokazao je kako on i obitelj održavaju formu dok traje karantena zbog koronavirusa.

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić (31) otkrio je fanovima na Instagramu kako provodi vrijeme s obitelji dok traje karantena zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Josipa Perišić - 5 baš su uživali Supruga našeg nogometaša Ivana Perišića podijelila je niz simpatičnih obiteljskih fotografija s odmora u Dubaiju: "Završili godinu na najljepši način"

"Pazite na sebe. Budite kod kuće. Budite odgovorni", istaknuo je Perišić pokraj fotografije sa suprugom Josipom (32) te kćeri Manuelom (6) i sinom Leonardom (7). Cijela je obitelj pozirala u sportskom izdanju, a nogometaš je snimio svoju djecu kako treniraju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Što drugo poželjeti u Novoj Godini osim zdravlja, jer sve ostalo vec imamo❤️ Blessed & Healthy New Year 🎉🎊 2020🎆

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Ivanova supruga pohvalila se istom fotografijom i snimkama na svom profilu na Instagramu. "Dani karantene. Što drugo, a da ne poludimo. Trening, trening, trening. Pazite na sebe", istaknula je. 

Perišićevim fanovima svidjela se njegova objava i pohvalili su ga. "Dobra ideja", "Sviđa mi se, snažna ste obitelj", komentirali su. 

Ivan, koji trenutačno igra za njemački klub Bayern München, od 2012. u braku je sa suprugom Josipom. Par se vjenčao u tajnosti u Splitu, a zaljubili su se u trećem razredu srednje škole kada su sjedili skupa. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Celebrity Lady Gaga u samoizolaciji zbog koronavirusa: "Pričala sam s Bogom, kaže da će sve biti u redu"

 

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene