tko je to?

Goli do pasa: Perišićeva fotka izazvala pomutnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Opako izdanje našeg nogometaša zaludilo je obožavateljice. Goli torzo, brada i tetovaža očito su dobitna kombinacija za "lajkove".

Ivan Perišić na svom Instagramu objavio je fotografiju iz svlačionice koja je u kratkom roku postala pravi hit. Naš nogometaš uslikao je selfie s kolegama iz svlačionice, a na fotografiji je osim njega u prvom planu i Šime Vrsaljko. Mladi nogometaš pustio je kosu i bradu, a novi imidž donio mu je i usporedbu s kolumbijskim narkobosom Pablom Escobarom.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Šime Vrsaljko ili Pablo Escobar?", upitao je Perišić svoje obožavatelje kojima se ovo golišavo izdanje itekako svidjelo. Fotografija je u kratkom roku prikupila više od 25 tisuća lajkova. Nekima je ova fotografija bez sumnje zapela za oko zbog golišavih izdanja naših nogometaša, dok pak drugi, s jednakim nestrpljenjem  kao i Perišić, očekuju novu sezonu popularne serije Narcos o životu "kralja kokaina".

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene