Opako izdanje našeg nogometaša zaludilo je obožavateljice. Goli torzo, brada i tetovaža očito su dobitna kombinacija za "lajkove".


Ivan Perišić na svom Instagramu objavio je fotografiju iz svlačionice koja je u kratkom roku postala pravi hit. Naš nogometaš uslikao je selfie s kolegama iz svlačionice, a na fotografiji je osim njega u prvom planu i Šime Vrsaljko. Mladi nogometaš pustio je kosu i bradu, a novi imidž donio mu je i usporedbu s kolumbijskim narkobosom Pablom Escobarom.

Vezani članci Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko pokazao fotografije nastale nekoliko trenutaka prije nego što je postao ponosan otac Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko ponovno obara s nogu na društvenim mrežama, pogledajte njegovu "ekipu iz kvarta"

"Šime Vrsaljko ili Pablo Escobar?", upitao je Perišić svoje obožavatelje kojima se ovo golišavo izdanje itekako svidjelo. Fotografija je u kratkom roku prikupila više od 25 tisuća lajkova. Nekima je ova fotografija bez sumnje zapela za oko zbog golišavih izdanja naših nogometaša, dok pak drugi, s jednakim nestrpljenjem  kao i Perišić, očekuju novu sezonu popularne serije Narcos o životu "kralja kokaina".

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on