Opako izdanje našeg nogometaša zaludilo je obožavateljice. Goli torzo, brada i tetovaža očito su dobitna kombinacija za "lajkove".


Ivan Perišić na svom Instagramu objavio je fotografiju iz svlačionice koja je u kratkom roku postala pravi hit. Naš nogometaš uslikao je selfie s kolegama iz svlačionice, a na fotografiji je osim njega u prvom planu i Šime Vrsaljko. Mladi nogometaš pustio je kosu i bradu, a novi imidž donio mu je i usporedbu s kolumbijskim narkobosom Pablom Escobarom.

Vezani članci Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Naši nogometaši koje žene obožavaju objavili fotografije iz mladosti: Jesu li zgodniji sada? Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Vrsaljko se pohvalio suprugom Mateom i oduševio fanove: "Jedna od naljepših žena, tako prirodna"

"Šime Vrsaljko ili Pablo Escobar?", upitao je Perišić svoje obožavatelje kojima se ovo golišavo izdanje itekako svidjelo. Fotografija je u kratkom roku prikupila više od 25 tisuća lajkova. Nekima je ova fotografija bez sumnje zapela za oko zbog golišavih izdanja naših nogometaša, dok pak drugi, s jednakim nestrpljenjem  kao i Perišić, očekuju novu sezonu popularne serije Narcos o životu "kralja kokaina".

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on