Ništa ne bi mijenjao

Ivan otkrio pikanterije s Farme i s kim nije pronašao zajednički jezik: ''Ima strašno visok ego''

Ivan Mrkoci (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Mrkoci (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Mrkoci (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Mrkoci (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Mrkoci (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Mrkoci (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ivan Mrkoci Farma (Foto: PR) Galerija

Ivan Mrkoci zamolio je farmere da mu pomognu napustiti Farmu.

Ivan je među farmerima poznat kao onaj najmirniji.

Pogledaj i ovo Dvoboj Jurica i Edita (Foto: Dnevnik.hr) Razotkrila prljave igre Edita napustila farmu, a što će reći njezin dečko o nježnostima sa Sašom? ''Pa nismo se mi drpali''

Odlučio je napustiti farmu i zamolio farmere da mu u tome pomognu. Njegovu želju za izlaskom farmeri su ispoštovali odabravši ga za prvog duelista. U dvoboju snage pobijedio je Saša, a Ivan je, kako kaže, izašao čistog obraza i uzdignute glave. Razgovarali smo s Ivanom te nam je otkrio kakav je Matej u vanjskom svijetu, a kakav na farmi. Što Ivan kaže o Editinom i Sašinom odnosu te s kojim farmerom nije pronašao zajednički jezik, otkrijte u nastavku.

Na farmi si, može se reći, bio najmirniji farmer i ni sa kim nisi imao prepirke. Kako ti je to pošlo za rukom?

Držao sam se najviše po strani i drago mi je da nisam imao konflikte i da sam čistog obraza izašao van. To držanje po strani me možda čak i koštalo jer sam dosta vremena bio sam i izdvojen. Imao sam puno vremena za razmišljati, pa je tu i psiha prevagnula. Bile su i te neke svađe, nostalgija za domom, zdravstveno stanje, pa se to se sve nekako pomiješalo.

S obzirom na to da Mateja poznaješ otprije, je li Matej na farmi isti onaj Matej iz vanjskog svijeta?

Definitivno nije isti. Velika je razlika. Matej je vani više tih i više je mirniji. Ali po ponašanju je nepredvidiv. On jest radnik i hoće pomoći drugima, ali taj njegov karakter, ta njegova narav...kratkog je fitilja. Po mom mišljenju njemu je ta farma bila kao neki odušak za sve njegove frustracije. On je kao mali došao kod mojih susjeda, posvojili su ga i uvijek je bio frustriran. Ali ovo ponašanje na farmi me začudilo.

Je li Kristina kao gazdarica bila ravnopravna prema svim farmerima?

Pa nije. Vidjelo se kad je postala gazdarica da je jedan dio ekipe odvojila kao svoje psiće. Od početka, kako se ekipa odvojila u dvije grupice ona je polako slijedila Roberta. Ispunjavala mu je sve neke njegove prohtjeve i to sve sa nekim lažnim „hihihi“ smješkom. Kad je postala gazdarica onda mu je pokazala svoje pravo lice. Znači kao gazdarica u vezi posla se dobro snašla, ali po ponašanju prema drugim farmerima nije bila ravnopravna.

S kojim farmerom nisi nikako mogao pronaći zajednički jezik?

S Juricom. S njim sam najmanje komunicirao. Njegov ego je negdje strašno visoko. S tim nekakvim vježbanjem, nabildanim mišićima. Osjetio sam po razgovoru, recimo, ako njega nije zanimala neka tema ja bih na pristojan način skrenuo na drugu temu, dok bi on direktno dao do znanja da mu se ne razgovara o nekoj temi. Nije znao slušati.

Zašto si Sašu baš izabrao za duelista?

Pa Saša mi se čini kao najčvršća osoba. Izgleda mi najstaloženiji. Čak u njemu vidim ozbiljnog finalista. Mogao bi on dogurati skroz do kraja.

Kakav je odnos Saše i Edite?

Pa kod Saše i Edite javila se iskrica i meni je drago zbog toga. Oboje su mi simpatični, jednostavni i normalni ljudi. Glava im nije u nebu. Simpatičan su par. Bože moj, možda bude i svadba hahah kad sam već kum jednom janjetu ko zna...

Postoji li nešto što bi možda promijenio u svom ponašanju ili u odnosu s drugim farmerima?

Pa ne bih ništa promijenio. Možda bih se samo malo više otvorio prema nekim ljudima. Nisam se htio odmah otvarati da ne bih bio razočaran. Ja mislim da sam izašao čistog obraza i uzdignute glave i nikome se nisam zamjerio. Dobio sam veliki pljesak i to mi je bilo drago.

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene