Miljenik žena

Ivan Herceg zaveo 16 godina mlađu Slovenku? Frcaju iskre između domaćeg glumca i pjevačice iz Maribora

Nina Donelli (Foto: PR) Nina Donelli (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Donelli (Foto: PR) Nina Donelli (Foto: PR) Nina Donelli (FOTO: Instagram) +0 Nina Donelli (Foto: PR) Galerija

Ivan Herceg i Nina Donelli snimljeni su prošli tjedan u jednom zagrebačkom restoranu, a iako ni jedno ni drugo vezu nisu željeli komentirati, osobe bliske njima kažu da su u vezi.

Ivan Herceg i Nina Donelli upoznali su se u veljači, piše časopis Story.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Jako vruće Koja je bolja? Nives pokazala neviđeni dekolte, a nova djevojka Ivana Hercega stigla u čednom izdanju

Jedan od naših najpoznatijih glumaca i 20-godišnja pjevačica iz Maribora koja gradi karijeru na hrvatskom tržištu, piše Story, dugo su se trudili sakriti ljubavne iskrice koje su se pojavile među njima, ali nisu u tome uspjeli. Fotografi su par prošli tjedan snimili u jednom zagrebačkom restoranu, a prilikom izlaska Ivan je Ninu snažno zagrlio.

 

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

Ivan novu vezu nije htio komentirati, kao ni Nina, no njima bliske osobe pišu da je riječ o novoj romansi na domaćoj javnoj sceni. 

 

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

Hercega, koji slovi kao veliki zavodnik i miljenik žena, dosad se povezivalo s Petrom Dugandžić, Žanamari Lalić, Jelenom Perčin, Tatjanom Jurić, Ecijom Ivušić, Anitom Dujić, Anom Majhenić, no o svom privatnom životu glumac inače ne voli pričati za medije. 

Nina je dosad predstavila pjesme kao što su ''Šalajdalaj'', ''Moje tijelo'', ''Zapalit ću klub'' i ''Primitivac negativac'' te brojne druge, dok je nedavno imala premijeru spota za pjesmu ''Luda večer''. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene