Ivan Herceg i Nina Donelli snimljeni su prošli tjedan u jednom zagrebačkom restoranu, a iako ni jedno ni drugo vezu nisu željeli komentirati, osobe bliske njima kažu da su u vezi.

Galerija


Ivan Herceg i Nina Donelli upoznali su se u veljači, piše časopis Story.

Vezani članci Giuliano i Nina Donelli - 3 Naš je duet mnogima bio trn u oku, a sada svi komentiraju da imamo pjesmu godine Nina Donelli (Foto: PR) Nova zvijezda na hrvatskom glazbenom nebu zapjevala dečku: "Srećo, hvala ti za dane pune ljubavi"

Jedan od naših najpoznatijih glumaca i 20-godišnja pjevačica iz Maribora koja gradi karijeru na hrvatskom tržištu, piše Story, dugo su se trudili sakriti ljubavne iskrice koje su se pojavile među njima, ali nisu u tome uspjeli. Fotografi su par prošli tjedan snimili u jednom zagrebačkom restoranu, a prilikom izlaska Ivan je Ninu snažno zagrlio.

 

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

Ivan novu vezu nije htio komentirati, kao ni Nina, no njima bliske osobe pišu da je riječ o novoj romansi na domaćoj javnoj sceni. 

 

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

Hercega, koji slovi kao veliki zavodnik i miljenik žena, dosad se povezivalo s Petrom Dugandžić, Žanamari Lalić, Jelenom Perčin, Tatjanom Jurić, Ecijom Ivušić, Anitom Dujić, Anom Majhenić, no o svom privatnom životu glumac inače ne voli pričati za medije. 

Nina je dosad predstavila pjesme kao što su ''Šalajdalaj'', ''Moje tijelo'', ''Zapalit ću klub'' i ''Primitivac negativac'' te brojne druge, dok je nedavno imala premijeru spota za pjesmu ''Luda večer''.