Jesu li svojoj ljubavi dali drugu šansu ili se tek radi o prijateljstvu koje je ostalo nakon ljubavi?


Iako su djelovali kao skladan par, Anita Dujić i Ivan Herceg sredinom kolovoza iznenada su okončali svoju jednogodišnju vezu. Od tada ih nije bilo moguće vidjeti zajedno, sve do jučer.

Vezani članci Slika nije dostupna FATALNA LJUBAV GOTOVA Anita Dujić i Ivan Herceg prekinuli? Slika nije dostupna Domaći par više se ne skriva – sretni su i zaljubljeni!

Bivši partneri sastali su se u jednom zagrebačkom restoranu na ručku, a njihov susret bio je upotpunjen sretnim osmjesima i znakovitim pogledima, piše T portal.

Markantni glumac i bivša manekenka u druženju su uživali više od sat vremena, a nakon ručka Ivan je Anitu otpratio do automobila te je svatko krenuo svojim putem.

Jesu li svojoj ljubavi nakon dvomjesečne stanke dali drugu šansu ili se tek radi o prijateljstvu koje je ostalo nakon ljubavi nije jasno.

No, ako su šuškanja o pomirenju istinita sigurni smo da se Anita i Ivan neće moći još dugo skrivati.

Podsjetimo, par je vezu započeo početkom prošle godine nakon što se manekenka razvela od scenografa Ivana Veljače, s kojim je provela godinu dana u braku i sedam godina u vezi. Svoju ljubav nisu nikada javno eksponirali stoga ni ne čudi to što je njihov prekid prošao tiho.