Ivan Bubalo čovjek je bez dlake na jeziku, a svoje mišljenje o riječkoj grupi Let 3 bez ustručavanja je otkrio na društvenim mrežama.


Splitski estradni menadžer Ivan Bubalo u posljednje vrijeme puni medijske stupce svojim komentarima o poznatim estradnim umjetnicima. Na Bubalovoj meti našla se i poznata riječka grupa Let 3. Svoje mišljenje podijelio je s javnosti na svom Facebook profilu.

Vezani članci Meri Cetinić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) ''Ako se itko u Hrvatskoj mogao uspoređivati sa svjetskim zvijezdama, onda je to jedino Meri' Goran Karan, Tomislav Bralić (FOTO: Duško Jaramaz/Pixsell) Glazbeni menadžer opleo po Karanu i Braliću: "Vrlo, vrlo loši ljudi. Miljama daleko od njih!"

''Oni mogu nastati samo u Rijeci. Kada izdaju cd i krenu na "turneju" u tri grada, zagarantirana im je posjeta od ukupno 500 posjetitelja. Dok služe politici politika će ih nagrađivati, a oni će i dalje biti "umjetnici" s pustim dotacijama grada, ministarstva...itd. A od muzike iza njih ostat će samo čepovi u guzici'', napisao je Bubalo na svom Facebook profilu. Pitamo se samo što mu znači da Let 3 može nastati samo u Rijeci. Vjerojatno Bubalo nešto zamjera gradskim vlastima u Rijeci?