POSRAMIO IH

Menadžer o Letu 3: ''Iza njih ostat će samo čepovi u guzici''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Bubalo čovjek je bez dlake na jeziku, a svoje mišljenje o riječkoj grupi Let 3 bez ustručavanja je otkrio na društvenim mrežama.

Splitski estradni menadžer Ivan Bubalo u posljednje vrijeme puni medijske stupce svojim komentarima o poznatim estradnim umjetnicima. Na Bubalovoj meti našla se i poznata riječka grupa Let 3. Svoje mišljenje podijelio je s javnosti na svom Facebook profilu.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna, Dora 2024 Čestitamo! Baby Lasagna pobjednik je ovogodišnje Dore, predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj!

''Oni mogu nastati samo u Rijeci. Kada izdaju cd i krenu na "turneju" u tri grada, zagarantirana im je posjeta od ukupno 500 posjetitelja. Dok služe politici politika će ih nagrađivati, a oni će i dalje biti "umjetnici" s pustim dotacijama grada, ministarstva...itd. A od muzike iza njih ostat će samo čepovi u guzici'', napisao je Bubalo na svom Facebook profilu. Pitamo se samo što mu znači da Let 3 može nastati samo u Rijeci. Vjerojatno Bubalo nešto zamjera gradskim vlastima u Rijeci?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene