Ivan Bubalo čovjek je bez dlake na jeziku, a svoje mišljenje o riječkoj grupi Let 3 bez ustručavanja je otkrio na društvenim mrežama.


Splitski estradni menadžer Ivan Bubalo u posljednje vrijeme puni medijske stupce svojim komentarima o poznatim estradnim umjetnicima. Na Bubalovoj meti našla se i poznata riječka grupa Let 3. Svoje mišljenje podijelio je s javnosti na svom Facebook profilu.

Vezani članci Severina, Tomica Petrović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Splitski menadžer Ivan Bubalo otkrio insajdersku informaciju o odnosu Severine i njezinog menadžera Nina Badrić (Foto: Instagram) Splitski menadžer opleo po Nini Badrić: "Došla Nina u Split i napunila dnevni boravak"

''Oni mogu nastati samo u Rijeci. Kada izdaju cd i krenu na "turneju" u tri grada, zagarantirana im je posjeta od ukupno 500 posjetitelja. Dok služe politici politika će ih nagrađivati, a oni će i dalje biti "umjetnici" s pustim dotacijama grada, ministarstva...itd. A od muzike iza njih ostat će samo čepovi u guzici'', napisao je Bubalo na svom Facebook profilu. Pitamo se samo što mu znači da Let 3 može nastati samo u Rijeci. Vjerojatno Bubalo nešto zamjera gradskim vlastima u Rijeci?