Nakon Nine Badrić i grupe Let 3 na meti splitskog menadžera našla se i pjevačica grupe Elemental.


Dugo ga nije bilo, a sada se ponovno oglasio. Estradni menadžer Ivan Bubalo na svom Facebooku nastavio je s kritikama na račun domaćih pjevača. Nakon Nine Badrić i grupe Let 3 na meti se našla i pjevačica grupe Elemental Mirela Priselac Remi.

Vezani članci Mirela Priselac Remi (Foto: Dnevnik.hr) Glasali i poznati građani Hrvatske: Pogledajte što su poručili s birališta, imaju i posebnu poruku za one koji nisu glasali Severina, Tomica Petrović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Splitski menadžer Ivan Bubalo otkrio insajdersku informaciju o odnosu Severine i njezinog menadžera

Zagrebačka reperica u medijima je najavila svoj odlazak u Ameriku i time potaknula Bubala da izrazi svoje mišljenje o njoj.  "U prosjeku na koncertima 120-130 ljudi, ali ona je urbana zagrebačka umjetnica. Ali kako je prgava i bahata s osrednjim vokalom i još osrednjim pjesmama... I pored svih medija sretan ti put u Ameriku", napisao je splitski menadžer na svom profilu i u komentarima zaradio podršku svojih istomišljenika. Što će na ovo reći Remi? Hoće li mu uzvratiti?