Vesela ekipa

Kći Zdravka Mamića proslavila rođendan, s njom tulumarile žena Matea Kovačića i djevojka Tina Jedvaja

Izabel Kovačić s kćerima Zdravka Mamića (FOTO: Screenshot/Instagram) Izabel Kovačić s kćerima Zdravka Mamića (FOTO: Screenshot/Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić s kćerima Zdravka Mamića (FOTO: Screenshot/Instagram) +0 Izabel Kovačić s kćerima Zdravka Mamića (FOTO: Screenshot/Instagram) Galerija

Iva Mamić proslavila je rođendan u društvu prijateljica, među kojima su se našle i Izabel Kovačić i Dina Dragija.

Najmlađa kći Zdravka Mamića Iva Mamić provela je vikend u slavljeničkom tonu, obilježivši svoj rođendan u društvu u kojem su se našle i bolje polovice naših reprezentativaca, supruga Matea Kovačića, Izabel Kovačić, i djevojka Tina Jedvaja, Dina Dragija, koje su djelić atmosfere podijelile na društvenim mrežama.

"Sretan ročko, ljepotice", poručila je Izabel Ivi čestitkom na profilu na Instagramu.

Iva je kao slavljenica blistala u ružičastoj kombinaciji i sa širokim osmijehom na licu. Inače, Iva i Izabel često se privatno druže, baš kao i Ivina starija sestra Lucija.

Za razliku od mnogih djevojka i supruga nogometaša, Iva i Lucija ne vole pretjerano eksponiranje u javnosti, ali ni na društvenim mrežama, njihovi su profili zaključani za javnost.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) +6 Gabriela Spanic (Foto: AFP) Celebrity Potpuno gola u 47. godini: ''Otimačica'' pozirala bez jednog jedinog komada odjeće i sve očarala

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene