Wow!

Vratila se jedna od najljepših Hrvatica, nakon rođenja kćerkice u 38. godini odradila je prvo snimanje

Iva Jerković Iva Jerković Matea Smolčić Senčar 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Kampanja Karla Rinčić +0 Kampanja Galerija

Iva Jerković snimila je prvu kampanju nakon rođenja kćerkice.

Godina iza nas bila je prepuna izazova.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Svaka industrija pa tako i ona beauty, doživjela je svojevrsnu promjenu i novonastalu situaciju kojoj se trebala prilagoditi. Saloni za uljepšavanje su i inače oaze mira za svaku ženu, a u ovim nepredvidivim danima, postali su još veće utočište i bijeg od stvarnosti.

To zna i lijepa manekenka i voditeljica Iva Jerković koja se prvi put nakon rođenja kćerkice Rine Ami pojavila u novoj kampanji, a kao modeli pridružile su joj se i Angela Blaće, Karla Rinčić, Nuša Prižmić i Ana Krstulović.

Iva je rodila kćer u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u veljači prošle godine, a o trudnoći je prvi put progovorila u listopadu prije dvije godine.

"Super se osjećam, sretna sam i ispunjena. Ovo je puno bolje od svega što sam ikad čula. Još ne mogu vjerovati. Koliko god je to tu i taj trbuh se vidi, sve to, jako sam sretna, presretna. Sve je onako kako sam htjela, ali još ne mogu vjerovati da se sve to događa. Jedino po trbuhu to znam", izjavila je bila manekenka za IN magazin.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene