Ivu Jerković na proljeće očekuje najvažnija životna uloga - majčinska.

Galerija


Jedna od najljepših Hrvatica primila je najsretnije moguće vijesti.

Vezani članci Gal Gadot Svi su počeli nagađati da nešto skriva, a slavna ljepotica nije dugo čekala te je fanovima otkrila sretne vijesti Iva Jerković (Foto: Instagram) Zanosna Hrvatica godinama je tajila svoj ljubavni život, no sreću jer je trudna ne može sakriti

38-godišnja manekenka Iva Jerković navodno čeka svoje prvo dijete. Ljepotica je trudna 3 mjeseca, a na proljeće joj stiže djevojčica, doznaje Story.

Otac djeteta je poduzetnik Josip Antić, s kojim je ljepotica već godinama u sretnoj vezi, no svoju intimu skrivaju kao zmija noge.

"Istina je da je Iva trudna sa svojim dugogodišnjim partnerom Josipom Antićem. Vijest o trudnoći razveselila je i njih i njihove bližnje. Par čeka curicu, a Iva se jako veseli novoj majčinskoj ulozi u svom životu", otkrila je njezina bliska prijateljica, dok Iva nije bila dostupna za komentar.

Nakon manekenske karijere Iva je vrlo uspješno zaplivala u beauty vodama sa svojim kozmetičkim salonom, a za nekoliko mjeseci čeka ju najvažnija životna uloga - ona majčinska.

Šuput će ove jeseni imati više razloga za slavlje, evo što nam je otkrila o dolasku prinove u obitelj!

Čestitamo! 

Slavni par razvodi se poslije 31 godine braka: Više ne mogu živjeti pod istim krovom, ne podnose se!