Iva Jerković u iščekivanju je svog prvog djeteta, a vrijeme krati prisjećanjem na prošlost.

Galerija


Iva Jerković uskoro će postati majka, a do poroda sitno broji. Vrijeme dok u njezinu obitelj ne dođe prinova koja će joj uljepšati život krati prisjećanjem na prošlost.

Vezani članci Maja Šuput Teško je povjerovati da su ove fotke Maje Šuput nastale prije 14 godina, a uz nju je već tada bio i Marko Grubnić Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Ciganović komentirao Grubnićev poklon Maji Šuput: "Bitno da na njemu piše Yves Saint Laurent"

Bivša manekenka na Instagramu je objavila fotografiju mlađih dana s društvom koje ju i danas prati. To su Neven Ciganović, Davor Grgin, Marko Grubnić i bivša misica Aleksandra Grdić, između ostalih.


''Jedna stara, a srcu draga, volim vas. Mladost naša'', napisala je Iva pored fotografije.

Iva je o trudnoći prvi put progovorila sredinom listopada. 

"Super se osjećam, sretna sam i ispunjena. Sve što su mi rekli, ovo je puno bolje od svega što sam ikad čula. Imam osjećaj da još ne mogu vjerovati. Koliko god je to tu i taj trbuh se vidi, sve to, sretna sam jako, presretna. Sve je tako kako sam htjela, ali još ne mogu vjerovati da se sve to događa. Uživam u stanju u kojem jesam i ne razmišljam o drugim stvarima. Opušteno i lagano, jer mislim da je ovo period u kojem ja moram uživati", rekla je tada Iva, koja u trudnoći samo dobiva komplimente na račun svog izgleda.

Prozvali je jer i u 55. godini izgleda senzacionalno, ona odgovorila dežurnim dušebrižnicima na internetu