''Mladost naša''

Fotka iz prošlosti Ive Jerković otkrila kako su nekad izgledali Marko Grubnić i Neven Ciganović

Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković/Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Jerković Galerija

Iva Jerković u iščekivanju je svog prvog djeteta, a vrijeme krati prisjećanjem na prošlost.

Iva Jerković uskoro će postati majka, a do poroda sitno broji. Vrijeme dok u njezinu obitelj ne dođe prinova koja će joj uljepšati život krati prisjećanjem na prošlost.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Zajedno imaju kćer Jedna od najljepših Hrvatica objavila rijetku fotografiju svojeg partnera, kojeg je godinama uspješno skrivala od javnosti: "Najbolji muškarac na svijetu!"

Bivša manekenka na Instagramu je objavila fotografiju mlađih dana s društvom koje ju i danas prati. To su Neven Ciganović, Davor Grgin, Marko Grubnić i bivša misica Aleksandra Grdić, između ostalih.


''Jedna stara, a srcu draga, volim vas. Mladost naša'', napisala je Iva pored fotografije.

Iva je o trudnoći prvi put progovorila sredinom listopada. 

"Super se osjećam, sretna sam i ispunjena. Sve što su mi rekli, ovo je puno bolje od svega što sam ikad čula. Imam osjećaj da još ne mogu vjerovati. Koliko god je to tu i taj trbuh se vidi, sve to, sretna sam jako, presretna. Sve je tako kako sam htjela, ali još ne mogu vjerovati da se sve to događa. Uživam u stanju u kojem jesam i ne razmišljam o drugim stvarima. Opušteno i lagano, jer mislim da je ovo period u kojem ja moram uživati", rekla je tada Iva, koja u trudnoći samo dobiva komplimente na račun svog izgleda.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) elle macpherson, Gilles Bensimon (Foto: Getty) +2 elle macpherson, arpad busson (Foto: Getty) Celebrity Prozvali je jer i u 55. godini izgleda senzacionalno, ona odgovorila dežurnim dušebrižnicima na internetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene