Ivu Jerković na Instagramu prati gotovo 65 tisuća obožavatelja, a ona ih s vremena na vrijeme počasti kojom fotografijom.

Galerija


Domaća manekenka i vlasnica beauty salona oduševi baš svakom fotografijom na društvenim mrežama.

Vezani članci Iva Jerković Jedna od najljepših Hrvatica pokazala kako izgleda kada se sredi nakon 3 mjeseca, javila joj se i Nina Badrić Jessica Aidi Sunčanje i presvlačenje: Atraktivna djevojka poznatog nogometaša priredila show s prijateljicama na plaži

Radi se o Ivi Jerković, koju na Instagramu prati gotovo 65 tisuća obožavatelja, a s vremena na vrijeme zanosna brineta počasti ih fotografijama sa snimanja, iz salona ili izlazaka.

Upravo to potonje bio je povod da Iva objavi novu fotografiju iz kupaonice u kojoj je svu pažnju ukrala žuta haljina koja tako dobro stoji samo rijetkim ženama.

Riječ je o slip haljini koja izgledom neodoljivo podsjeća na svilenu spavaćicu, a na Ivi je istaknula baš sve tjelesne atribute.

Manekenka ju je kombinirala s dugim zlatnim naušnicama i jačim make-upom koji obožava, a na račun izgleda dobila je samo komplimente.

"Predivna žena", bio je kratak zaključak njezinih obožavatelja, a i mi se slažemo kako s godinama Iva izgleda sve bolje te i dalje može opako konkurirati mlađim kolegicama.

Čini se da su neke žene doista poput vina – što starije, to bolje. 

Iza nje su dva braka, a osvojila je i brojne slavne frajere: Ovo su bivše ljubavi holivudske žderačice muškaraca