48-godišnji Brad Pitt već prošle godine najavio je da će se prestati baviti glumom nakon što napuni 50 godina, a čini se da je već poduzeo korake da započne novu karijeru!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Brad pod utjecajem: 'Stvaraju nam pritisak!' Slika nije dostupna Djeca im svaki put unište pizzeriju: 'Skaču po stolovima i gađaju se hranom!'

Brad Pitt sada je i dizajner ekskluzivnog namještaja, a časopis Architectural Digest intervjuirao je Brada povodom lansiranja njegove prve kolekcije. Glumac je snage udružio s dizajnerom namještaja Frankom Pollarom, a svoje će proizvode će ovoga mjeseca predstaviti na izložbi u New Yorku.

>> Ima nešto što ni Brad Pittu ne polazi za rukom!

No Bradove komade namještaja ni nakon toga nećete pronaći u običnim trgovinama, već ćete za stolce, stolove i krevete s potpisom hollywoodskog glumca morati izdvojiti pozamašan iznos. Jedan njegov stolac će vas, primjerice, koštati otprilike 262 tisuće kuna!

Glumac je priznao da njegova ljubav prema dizajnu u njemu plamti već dugi niz godina - 'Crtam sam svoje ideje za zgrade i namještaj još od ranih 90-ih godina kada sam otkrio arhitekte Charlesa Renniea Macintosha i Franka Lloyda Wrighta.'

>> Transformacija svjetske zvijezde: U ovom ga izdanju još niste vidjeli!

Brad je svog partnera Franka Pollara upoznao kada je došao u dom koji Brad u Francuskoj dijeli s Angelinom Jolie i šestoro djece. Pitt je postao Pollarov klijent, a jednom su uz 'previše vina' odlučili surađivati na projektu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook