Ranije dobila nadimak

Isplivali nepoznati, ne baš lijepi, detalji o životu Meghan Markle, a šuška se i o novom potezu na kojem marljivo radi

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle navodno će uskoro ponovno pokrenuti blog koji je prestala pisati nakon zaruka s princem Harryjem, a mogla bi otvoriti i vlastiti profil na Instagramu.

Vojvotkinja od Sussexa mogla bi uskoro ponovno pokrenuti svoj blog koji je prestala pisati nakon što se 2017. godine zaručila za princa Harryja. The Tig bio je njezin osobni blog u kojem je pisala o svim detaljima iz svoga života te se često znala dopisivati sa svojim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Kraljevski ekspert za Daily Mail otkrio je i kako bi vojvotkinja mogla otvoriti i osobni profil na Instagramu nakon što se sa suprugom i 11-mjesečnim sinom Archiejem preselila u Los Angeles. Nakon što su ona i Harry odstupili od kraljevskih dužnosti, morali su ugasiti i službeni profil na Instagramu Sussex Royal.

"Prijateljica koja poznaje kraljevski par otkrila mi je kako Meghan već radi na nečemu sličnome", kaže sugovornica britanskog medija. Meghan blogom želi navodno konkurirati Gwyneth Paltrow, koja također ima uspješan blog.

Ovih su se dana pojavili neki novi detalji o Meghaninu životu prije nego što se udala za princa Harryja, a otkrio ih je snimatelj koji je blisko surađivao s njom. Za Daily Mail izjavio je da je ona i prije nego što je postala pripadnica kraljevske obitelji dobila nadimak "princeza", i to zahvaljujući svojoj teškoj naravi i zahtjevnu ponašanju na setu.

Navodno bi s njom na snimanja uvijek dolazila pratnja i diktirala bi strogi niz pravila, uključujući i to da joj ne snimaju stopala jer ih mrzi. Podsjećamo, upravo su njezina stopala postala vruća tema medija nakon turneje po Novom Zelandu, tijekom koje je snimljena bosa i kada su svi uočili ožiljke koje ima, kao posljedica navodne operacije čukljeva.

Uz to je inzistirala na skupom pjenušcu, morala je sama odobriti sve fotografije i snimke te se ponašala općenito kao superzvijezda.

"Jako je puno tražila i bila je nepristojna. Bila je teška i zahtjevna", izjavio je snimatelj koji je imao priliku s njom surađivati.

Dodao je i da takvo ponašanje nikoga nije impresioniralo. 

"Ljudi su mi rekli da se pripremim na nju. Zvali su ju princeza. Ja nisam ni znao tko je, a ponašala se kao diva. Ali bio je to taj stav koji se vidio, način na koji je razgovarala s ljudima i postavljala pravila. Nisam bio impresioniran jer se ponašala kao da je glumica s A-liste, a nije bila ni na D-listi. Bila je daleko od ponašanja jedne prave superzvijezde", zaključio je. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene