Boginja ljepote!

Djevojka glumca koji se našao u najvećem preljubničkom skandalu ove godine objavila seksi fotografiju

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Instagram) +0 Irina Shayk (Foto: AFP) Galerija

Irina Shayk objavila je fotografiju u minijaturnom bikiniju na plaži.

Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, slavna Irina Shayk, poznata i kao djevojka glumca Bradleyja Coopera i majka njegove kćeri, na svom je profilu na Instagramu objavila vruću fotografiju u minijaturnom bikiniju.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Bikini je zapravo dio nove kolekcije Irinina prijatelja i dizajnera Riccarda Tiscija za modnu kuću Burberry, a ona ga je imala čast isprobati prije nego što se našao na policama trgovina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

"Ono kad dobiješ novi kupaći kostim Riccarda Tiscija za Burberry. Još uvijek nije vani", pohvalila se Irina na Instagramu.

Fotografija je nastala na plaži, a Irina je pozirala bez trunke šminke na licu i još jednom pokazala svu ljepotu koju joj je majka priroda podarila.

Iako bismo pomislili da slavna manekenka strogo pazi na prehranu, u intervjuu za Harper's Bazaar UK otkrila je što uvijek nosi u torbi.

"Malo slatkiša. Uz dozu šećera najlakše je nositi se s jet lagom i savladati ga. Volim slatkiše", priznala je iskreno Irina.

Irina je prije dvije godine rodila kći Leu De Seinu Shayk Cooper, koju je dobila s 44-godišnjim dečkom Bradleyjem Cooperom, s kojim je u vezi od 2015. godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Lijepa i samozatajna supruga premijera Andreja Plenkovića ukrala svu pažnju u zračnoj luci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene