Krenula dalje

Oporavila se od bolnog prekida? Slavna brineta napustila hotel u društvu misterioznog muškarca

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Instagram) +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk viđena je u New Yorku u društvu nepoznatog muškarca, pet mjeseci nakon prekida s Bradleyjem Cooperom.

Ruska manekenka Irina Shayk nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta, a odoljeti joj nije mogao ni slavni holivudski glumac Bradley Cooper, s kojim je bila u vezi četiri godine i s kojim ima dvogodišnju kćer Leu De Seinu.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Međutim, njihovoj je ljubavi prije pet mjeseci došao kraj i 33-godišnja Irina nakon prekida bila je posvećena samo sebi i kćerkici, ili je barem tako bilo dosad. Naime, lijepa manekenka snimljena kako napušta njujorški hotel Mercer u društvu misterioznog muškarca s kojim je sjela u auto i otputila se u nepoznatom smjeru. Nekoliko sati ranije paparazzi su ih uhvatili u opuštenoj šetnji, a sudeći prema fotografijama, bili su jako dobro raspoloženi. 

Ljetos je njoj blizak izvor potvrdio da ne viđa nikoga.

"Irina u ovom trenutku ne viđa nikoga, fokusirana je na kćer i želi što više vremena provesti s njom. Voljela bi upoznati nekoga u budućnosti, ali to joj sada nije prioritet. Upravo je izašla iz duge veze i treba joj vremena da se oporavi", izjavio je izvor za E!.

Nedavno je u intervjuu za magazin People izjavila da je usredotočena na karijeru.

"Imam 34 godine i sretna sam što radim. Mislim da su žene poput vina, što starije to bolje, mudrije i donose bolje odluke u životu. Mislim da bi se žena trebala osjećati kao da nikad ne stari", izjavila je.

Prije Bradleyja Irina je bila u vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom i bubnjarem Linkin Parka Robom Bourdonom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Samo sedam mjeseci nakon rođenja Archieja, Meghan ponovno trudna? Već se nagađa i o spolu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene