Irina Shayk i Bradley Cooper roditelji su postali u ožujku 2017. godine.

Galerija


Svaki slobodni trenutak zanosna Ruskinja provodi s kćerkicom.

Vezani članci Irina Shayk (Foto: Profimedia) Prekrasna manekenka ne skida osmijeh s lica otkad je prekinula s ocem svoje preslatke kćerkice Laura Dern (Foto: Profimedia) Nakon prekida s najljepšom ženom svijeta plavooki ljepotan ljubi 8 godina stariju kolegicu?

Riječ je o 32-godišnjoj manekenki Irini Shayk, koja je kćerkicu Leu de Seine rodila u ožujku 2017. godine.

A zaposlena mama, koja je ujedno i jedna od najljepših žena svijeta, kada ne radi, svaki slobodni trenutak provodi sa svojom mezimicom.

Irina Shayk (Foto: Profimedia)
Irina Shayk (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

S njom je tako nedavno viđena u jednom parku u New Yorku u ležernom izdanju, u kojem joj je također pošlo za rukom izgledati fantastično.

U crnoj kombinaciji i sportskim tenisicama te bez trunke šminke, Irina je izgledala odlično, a s curama ovoga puta nije bio tata Bradley Cooper, koji je prelijepu Ruskinju osvojio još 2015. godine.

Irina Shayk (Foto: Profimedia)
Irina Shayk (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Par gotovo nikad ne priča o svojoj vezi i obitelji, a tek se zna da su zaručeni, no još uvijek nisu stali pred oltar. Irina je i dugo skrivala trudnoću, no poznata je činjenica kako u Hollywoodu baš ništa ne može predugo ostati tajna, posebno ne trudnoća neke slavne dame.

Prije holivudskog glumca Irina je pet godina ljubila nogometaša Cristiana Ronalda, iako se dugo šuškalo kako mu je to samo paravan za sakrivanje seksualne orijentacije. Nogometašu su nakon prekida dvije surogat-majke rodile troje djece, a sadašnja djevojka Georgina rodila mu je kćerkicu Alanu.