Zgodna mama

Jedna od najljepših žena na svijetu i u parku s kćerkicom bez trunke šminke izgleda zanosno

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) +0 Irina i Ronaldo (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk i Bradley Cooper roditelji su postali u ožujku 2017. godine.

Svaki slobodni trenutak zanosna Ruskinja provodi s kćerkicom.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Riječ je o 32-godišnjoj manekenki Irini Shayk, koja je kćerkicu Leu de Seine rodila u ožujku 2017. godine.

A zaposlena mama, koja je ujedno i jedna od najljepših žena svijeta, kada ne radi, svaki slobodni trenutak provodi sa svojom mezimicom.

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

S njom je tako nedavno viđena u jednom parku u New Yorku u ležernom izdanju, u kojem joj je također pošlo za rukom izgledati fantastično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

U crnoj kombinaciji i sportskim tenisicama te bez trunke šminke, Irina je izgledala odlično, a s curama ovoga puta nije bio tata Bradley Cooper, koji je prelijepu Ruskinju osvojio još 2015. godine.

Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Par gotovo nikad ne priča o svojoj vezi i obitelji, a tek se zna da su zaručeni, no još uvijek nisu stali pred oltar. Irina je i dugo skrivala trudnoću, no poznata je činjenica kako u Hollywoodu baš ništa ne može predugo ostati tajna, posebno ne trudnoća neke slavne dame.

Prije holivudskog glumca Irina je pet godina ljubila nogometaša Cristiana Ronalda, iako se dugo šuškalo kako mu je to samo paravan za sakrivanje seksualne orijentacije. Nogometašu su nakon prekida dvije surogat-majke rodile troje djece, a sadašnja djevojka Georgina rodila mu je kćerkicu Alanu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene