Kći glumca Aleca Baldwina pozirala je u vrlo golišavom izdanju, a on je na to imao humorističan komentar.

Galerija


Slavni glumac Alec Baldwin poznat je po svom odličnom smislu za humor i komičnim skečevima, a ovog puta je u istom tonu odgovorio i na fotografiju svoje kćeri, Ireland Baldwin, koja je na Instagramu osvanula u vrlo golišavom izdanju. Naime, Ireland se slikala u mikro tangicama. 

Vezani članci Ireland Baldwin Obukla pretijesni badić: Kritiziraju je zbog nekoliko kila više, no ona u inat svima ističe svoje obline Ireland Baldwin Proslavili su je roditelji, no ova ljepotica plijeni pažnju bujnim tijelom na koje rijetko tko ostaje ravnodušan

Jedva primjetne gaćice nisu sakrile baš ništa od Irelandine golišavosti, no iako su joj mnogobrojni fanovi poručili daje prekrasna - njezin tata Alec nije bio impresioniran.

Tako je 23-godišnjoj manekenki koju je dobio iz veze s Kim Basinger, na njezinu fotku s krova jednog hotela u New Yorku, poručio - "Oprosti, što?"

U međuvremenu joj je i njezin ujak, također glumac Billy Baldwin dao do znanja da mu se ne sviđa njezina objava. "Teška fotografija ujaku Billyju za lajkanje", napisao je te dodao #awkward.

Ireland je u svojoj objavi zahvalila hotelu, ali je napomenula i kako joj stražnjica u stvarnosti nije tako bijela kao na fotki. 

Nije prvi put da Ireland golišavim fotografijama privlači pažnju oca. "Ne. Samo...ne", poručio joj je prošle godine kad je također smatrao da je pretjerala.


Ella Dvornik ispričala kako je upoznala supruga Charlesa: ''Slala sam poruku nekom drugom''