Na rubu suza

Očajna kćer slavnog glumca izbezumljeno tumarala ulicom i u raskopčanoj haljini pokazala grudnjak

Ireland Bladwin (Foto: Profimedia) Ireland Bladwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ireland Bladwin (Foto: Profimedia) Ireland Baldwin (Foto: profimedia) +0 Ireland Baldwin (Foto: profimedia) Galerija

Ireland Baldwin nehotice je pokazala grudnjak dok je s minterioznim muškarcem šetala ulicom.

Manekenka Ireland Baldwin tijekom vikenda tulumarila je po noćnim klubovima Los Angelesa. I to bi vrlo vjerojatno prošlo gotovo nezamijećeno da Irleand nije imala problema s odjećom. 22-godišnja manekenka na sebi je imala lepršavu cvjetnu haljinicu koja je, htjela ona to ili ne, pokazala previše.

Pogledaj i ovo Alec Baldwin (Foto: Profimedia) bio seks-simbol Poznato je da je šarmer, no mnogima i dalje nije jasno kako je ovaj muškarac osvojio 26 godina mlađu ljepoticu!

  Ireland Baldwin (Foto: profimedia) Ireland Baldwin (Foto: profimedia) Foto: Profimedia

Zbog dubokog izreza u prvi plan pao je raskošan dekolte najstarije kćeri Aleca Baldwina i Kim Bassinger. Raspor na haljini bio je toliki da se ispod nje gotovo u potpunosti nazirao grudnjak, a osim donjeg rubnja pažnju je privukao i izraz nesvakidašnji izraz lica mlade ljepotice. Izgleda da je bila ljuta, razočarana i na rubu suza. Je li razlog tome gaf s garderobom ili ju je pak naljutio misteriozan muškarac s kojim je snimljena za sad nije poznato. Znamo tek da bi sigurno mnogo toga dala da fotoobjektivom nije uhvaćena u ovakvom izdanju.

Ireland Baldwin (Foto: profimedia) Ireland Baldwin (Foto: profimedia) Foto: Profimedia

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene