Viktorija Đonlić Rađa otkrila nam je kako se i koliko promijenila nakon sudjelovanja u showu "Ples sa zvijezdama" te kako će provesti ovo ljeto.

Galerija Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Viktorija Rađa (Foto: IN Magazin) Valentina Walme, Ela Vuković, Viktorija Đonlić Rađa, Gabriela Pilić, Paula Jeričević (Foto: Andrea Paić) +8 Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV)

Finalisticu showa "Ples sa zvijezdama" Viktoriju Đonlić Rađu sreli smo na predstavljanju nove sezone Zadovoljna akademije u Zagrebu, gdje nam je otkrila što se to promijenilo u njezinu životu nakon završetka snimanja.

Vezani članci Dino Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Pali su i prvi poljupci: Dino Rađa uputio novu poruku plesaču svoje supruge Viktorije Dino Rađa (Foto: Instagram) Pogledajte koga je Dino Rađa pozvao da mu pomogne "zaprijetiti" ženinu plesaču

"Pa, ništa, samo ja. Jedino što se promijenilo – sada je to jedna snažna i hrabra žena, koja može sve u životu", priznala nam je Viktorija.

Iako je show završio, Viktorija se i dalje nastavila baviti plesom, u što se možemo uvjeriti na društvenim mrežama.

"Aktivno ili neaktivno, čini mi se da je tako. Mi imamo posla, spremamo jako dobre stvari, vidjet ćete", otkrila nam je.

S obzirom na to da su nam stigli vrući ljetni dani, zanimalo nas kako je Viktorija održava liniju za sezonu bikinija, ali i gdje će provesti svoj odmor.

"Plesom i samo plesom. Za ljeto se ne ide u dalje krajeve, u dalje krajeve se ide zimi. Ljeto je lipa moja Dalmacija. Uvijek su to iste lokacije, Split, Vis, malo po otocima. U Split svakako idem", rekla nam je.

Ona i njezin partner Marko Mrkić na pozornici su prilikom svakoga nastupa zračili posebnom energijom, a kao prijatelji druže se i dalje. 

"Marko Mrkić je jedna divna osoba i ne znam kome bih zahvalila što su me spojili s njim. Jako sam zahvalna generalno i ako ništa drugo, od "Plesa sa zvijezdama" dobila sam njega i željenu kilažu. Jako sam sretna zbog toga", priznala je Viktorija.

Show će joj svakako ostati u jednom od naljepših, a možda i najvažnijih sjećanja u životu.

"Ne znam koliko je najvažnije, ali lijepo je što sam naučila dosta o sebi i što sam pobijedila sebe. To je jedna lijepa i velika stvar u mom životu", zaključila je Viktorija. 

Žanamari se požalila na jedan problem, a Ecija Ivušić napisala joj je što misli o njezinu outfitu! Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Pjevačica Žanamari Peričić (Foto: IN Magazin) +11 Žanamari (Foto: Instagram)

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju