Ima ludi tempo

Iza ovog je Hrvata suradnja s oskarovcem, a golim torzom žene baca u trans: "Imam energije više nego ikad"

Slavko Sobin Slavko Sobin PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin Slavko Sobin i Elizabeta Brodić +0 Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Galerija

Sa Slavkom Sobinom smo razgovarali o kraju snimanja serije "Drugo ime ljubavi", o putovanjima i ciljevima koji su pred njim.

Jedan od najpopularnijih, ali i najzgodnijih domaćih glumaca, 35-godišnji Slavko Sobin iz dana u dan pred male je ekrane privlačio gledatelje serije "Drugo ime ljubavi". No svemu lijepome brzo dođe kraj, pa tako i hit-seriji Nove TV.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Bio je to pravi izazov Postala je glavna junakinja naše hit-serije iako je išla na audiciju za drugi lik

I to čak ranije nego što je bilo planirano jer kraj snimanja i oproštaj glumačke ekipe ubrzala je pojava koronavirusa. Slavko nam je ispričao kako on doživljava završetke snimanja i svakodnevnih druženja s kolegama na setu.

"Mi smo tako mala zemlja i malo tržište da ne postoji oproštaj od kolega, samo kratka pauza do idućeg susreta, tako da nikad na krajeve snimanja nisam gledao na taj način. U našem slučaju još se taj kraj dogodio naprasno zbog korone, tako da je sve nekako ostalo u sjeni te čudne neizvjesnosti ovoga kroz što smo prošli", priznao je Slavko.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu +1 Slavko Sobin u vrtu inMagazin Zaljubljeni Slavko Sobin: Glumac napokon otkrio da je već godinama sretan u ljubavi

Upravo će po koronavirusu i najviše pamtiti snimanje serije "Drugo ime ljubavi".

"Ta zadnja dva tjedna kad nismo znali završavamo li, kad završavamo, kako završavamo, zapravo su probudila neku novu strast prema poslu i projektu jer smo shvatili koliko zdravo za gotovo uzimamo tako dobru priliku. Umori se čovjek na setu sapunice, postane malo grintav, počne zanovijetati. I onda kad ti se to nešto oduzme, odjednom shvatiš koliko moraš uživati u svakom danu koji ti je pružen na setu. Toliko glumaca nema dovoljno posla i jednostavno nijednu sekundu ne smiješ uzimati bez zahvalnosti", zaključio je glumac.

Osim na poslu i svakom angažmanu, Slavko je kao velik ljubitelj putovanja zahvalan na svakom putu na koji se imao priliku otputiti. Na ono u egzotični Jordan išao je u društvu kolegice i partnerice iz serije Elizabete Brodić. Nakon nje, zanimalo nas je koga bi sljedećeg poveo na put.

"A tko kaže da ona nije povela mene? Pitanje je onda - tko mene idući vodi?" rekao je Slavko.

Njegov lik Igor u seriji je imao profil "zločestog momka". Da ga ima priliku sresti i dati mu jedan savjet, evo što bi mu poručio: "Voli umjerenije, čovječe."

Slavko je dosad imao priliku surađivati s Oscarom nagrađenim Ramijem Malekom, a otkrio nam je postoji li netko drugi iz Hollywooda s kime bi volio snimiti film.

"Prevelik je taj popis. Sve me više privlači ova vrsta europske proizvodnje koju vidimo na Netflixu. Serije poput 'La casa de papel', 'Young Pope', 'Fauda'. Trenutačno više težim takvim projektima", ispričao nam je glumac.

U karijeri i životu dosad je puno toga postigao, ali neostvarenih snova kojima teži uvijek će biti.

"Da s 35 godina imam samo 'neki' neostvareni san, bio bi to tužan ostatak života. Imam još hrpu i hrpu snova, doduše ja ih nazivam ciljevima, onda imam konkretniji odnos prema njima i veće šanse da ih ostvarim", zaključio je.

Kraj karantene radi pandemije Slavko je jedva dočekao, iako priznaje da je većinu vremena dobro podnosio.

"Iskreno, dobro sam hendlao većinu ovog vremena, ali sad me već hvata kriza, ja volim raditi, moram raditi. I evo, napokon nakon 70 dana kreću tri projekta u isto vrijeme, što je dosta lud tempo, ali imam i više energije nego ikad. Predstava 'Majstori' s kazalištem Moruzgva u kojoj opet surađujem sa svojom dragom Ecijom Ojdanić, kao i snimanje serije 'Crno-bijeli svijet' te još jedan projekt kojemu se radujem", otkrio nam je Slavko, a mi jedva čekamo da ga uskoro gledamo u nekim novim ulogama i glumačkim avanturama.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Celebrity Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene