Lea Milanović na pozornici showa Supertalent otkrila je sve čari trbušnog plesa.

Galerija Lea Milanović Supertalent (Foto: Anamaria Batur) Lea Milanović Supertalent (Foto: Anamaria Batur) Lea Milanović Supertalent (Foto: Anamaria Batur) +4 Lea Milanović, Warisa Lie, Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr)

Lea Milanović u trećoj je polufinalnoj emisiji Supertalenta prošle nedjelje pokazala umijeće trbušnog plesa.

Vezani članci Ron Holsey Sjećate li se Amerikanca koji je zaveo Maju Šuput? Supertalent mu je bio prekretnica, a sve je osvojio s Kićinom pjesmom! Jerry Vale Velika novost u životu Jerryja Valea kojeg smo upoznali u Supertalentu: ''Za mene je to veliki izazov''

Zgodna brineta u crvenom od glave do pete vrlo je samouvjereno izašla na pozornicu te još samouvjerenije izvela zanimljivu točku kojom je pokazala kako je na audiciji doista bila ukočena od straha. Naime, njezin drugi nastup na ovoj pozornici bio je mnogo bolji od onog audicijskog, s čime se složio i žiri.

"Ovo nema veze s onim što si nam na audicijskom dijelu ponudila. Ono je bila učenica, ovo je profesorica trbušnog plesa. Meni se najviše svidjela dramaturgija tog nastupa, ja ću samo reći da je apsolutno opravdano da si u polufinalu", poručila joj je Martina Tomčić, najstroža članica žirija, čijih se komentara boje gotovo svi kandidati.

Da je prvi put imala veliku tremu, priznala je i sama Lea, koja sama izrađuje kostime i rekvizite za nastupe, a pred našom kamerom otkrila je i kako se neko vrijeme bavila crtanjem, slikanjem te izrađivanjem nakita. "Neke kostime mogu izraditi u jedan dan, ako radim baš cijeli dan, a za neke su mi potrebna 2-3 tjedna", otkrila nam je odmah na početku.

Što se tiče predrasuda vezanih za trbušni ples, Lea iskreno potvrđuje da se susretala s brojnima. "Meni to nije problem jer nikada nisam bila sramežljiva i zatvorena. Mislim da uspješno rušim te predrasude. Ljudi kad vide moju točku u restoranu ili negdje u početku ne žele gledati, a onda počnu vaditi mobitele i plesati sa mnom."

A je li njezino srce već osvojeno ili još čeka svog princa na bijelom konju? "Dosta sam zaljubljive prirode, ali moje je srce osvojeno. Trenutno imam dečka i pozdravljam ga ovim putem", kroz smijeh otkriva talentirana ljepotica.

Lea nam je i otkrila kako je doživjela neke padove i teže trenutke u životu, no ne može reći da je teško živjela. "Materijalno sam osigurana, obitelj mi je zdrava, tako da sam OK", kratko je zaključila. Nada se da će za 10 godina raditi nešto dobro i pozitivno za ovaj svijet, a što nam je još otkrila, saznajte u videoprilogu. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Znamo gdje je sinoć bio Zlatko Dalić, ali saznali smo i tko mu je nudio da pije alkohol Zlatko Dalić, Dražen Ladić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Zlatko Dalić, Miroslav Škoro (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +3 Miroslav Škoro (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Bila je strah i trepet u Sanaderovoj Vladi, a sada se pojavila u neočekivanom odjevnom izdanju Bianca Matković (FOTO: Bojan Zibar) Bjanka Matković (FOTO: Filip Kos/PIXSELL) +0 Bianca Matković (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Borut Pahor umalo se utopio u Istri: ''Borio sam se sa samim sobom, mislio sam da je to kraj'' Borut Pahor, predsjednik Slovenije (Foto: AFP) Borut Pahor (Foto: AFP) Borut Pahor (FOTO: Instagram) +0 Borut Pahor (FOTO: Instagram)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju