Njezino vrijeme dolazi!

Nika je naša mlada glumica koju ćemo gledati u novoj seriji: ''Ako već živim život, šteta bi bila da ne upoznam sebe i svoje mogućnosti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nika Barišić dio je tima serije "Kumovi" u kojoj će utjeloviti Laru, a u intervjuu za Showbuzz.hr otkrila nam je i kako se odlučila baš za glumu u smislu karijere.

Naša mlada glumica Nika Barišić dio je ekipe nove serije Nove TV "Kumovi", a u seriji će utjeloviti Laru. U razgovoru za Showbuzz.hr otkrila je kako se pripremala za ulogu, ali i više detalja iz svoje karijere.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić vratila se u seriju! Ecija Ojdanić u Kumovima želi odati počast ženama iz rodne Dalmatinske zagore: "One odrastaju u specifičnom društvenom okviru!"

"Kad bih rekla da sam se nešto pretjerano pripremala za ulogu Lare lagala bih, jer je to lik dvadesetogodišnje zagrebačke djevojke koji je meni vrlo poznat obzirom da ja pripadam toj skupini trenutno. Dodatno mi olakšava činjenica što imamo dosta sličnih karakteristika, obje smo vrckaste, brzo nam dosadi bivanje na istom mjestu i rutina. Razlika je ta što ipak ne pripadamo istoj klasi obzirom da su Larini roditelji prilično bogata i privilegirana skupina pa bih rekla da malo živi u oblacima, ali mislim da je dovoljno socijalno inteligentna pa se lako prilagođava novim situacijama i svakom i svemu daje priliku, definitivno ne pripada stereotipu bogate klinke", priča nam Nika.

Otkrila nam je i koji joj je bio najzahtjevniji dio snimanja.

"Najzahtjevniji dio je doćI od kuće do Velesajma jer živim na skroz drugom kraju grada. Ostalo je super, ja se na snimanjima stvarno zabavljam", rekla je glumica.

U intervjuu nam je otkrila i kako se odlučila za glumačku karijeru.

"Odlučila sam se za glumu sasvim slučajno, par mjeseci prije prijamnog na akademiji. U tom trenutku sebe nisam mogla zamisliti u nekoj struci koja nije toliko raznovrsna, negdje sam čula da je gluma nauka o samome sebi i to mi se jako svidjelo. Ako već živim život kao takva šteta bi bilo da ne upoznam sebe i svoje mogućnosti što je više moguće", ispričala nam je.

Osvrnula se i na buduće projekte te svoje želje.

"Jao, stvarno ne znam što bi htjela raditi u budućnosti. Malo čak i bježim od razmišljanja o tome jer si želim smanjiti šanse za razočaranje i dopustiti da me život malo i iznenadi. Ja uživam u neizvjesnosti pogotovo zato što još uvijek nitko ne ovisi o meni pa si mogu dopustiti tu slobodu iščekivanja", iskrena je Nika.

Od uzora nije htjela nikoga posebno isticati.

"Uzor su mi svi glumci kod kojih vidim strast, hrabrost i odgovornost prema onome što isporučuju publici. Nedavno sam gledala film o Tomi Zdravkoviću pa sam trenutno pod dojmom Milana Marića", kaže Barišić.

Komentirala je i kako njezina obitelj gleda na uloge koja igra.

"Moja obitelj voli sve što ja radim jer sam im kćer/sestra/unuka pa mislim da nisu baš objektivni, ali kažu oni meni i dobre komentare nije da baš padaju u nesvijest", kaže kroz smijeh.

"A najveći kritičar sam ja sama sebi jer meni nikad ništa nije dovoljno dobro što je u jednu ruku i nepoštovanje prema samoj sebi. Mislim da se moram naučiti strpljenju i malo više vjerovati u vrijeme i iskustvo", dodaje glumica.

Uspješno kombinira posao i privatni život, a za kraj nam je ispričala i što joj je posebno važno.

"Jako mi je bitno da uz posao stignem vidjeti svoje prijatelje i obitelj, pogotovo kada je neki intenzivniji projekt jer me smiruju. Iskreno nemam neke hobije, radim ono što mi se taj dan radi... Šećem s psom, družim se, gledam serije, čitam, ležim i buljim u zid, tražim novu muziku, pjevam di god mogu i tako... Uobičajene stvari", zaključila je Nika.

Ne propustite novu uzbudljivu dramsku seriju ''Kumovi'' od 7. veljače u 20.15 na Novoj TV!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Profimedia) Rebecca Loos i David Beckham (Foto: Profimedia) +0 Rebecca Loos (Foto: Instagram) Nekad i sad Zbog afere s poznatim nogometašem za nju je saznao cijeli svijet, a fatalna brineta danas živi potpuno drugačijim životom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene