"Gluma je igra"

Zvijezda srpskih komedija za DNEVNIK.hr otkrila zašto su "Nebesa" najuzbudljiviji film na kojem je radila!

Nataša Marković u filmu Nebesa Nataša Marković u filmu Nebesa PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Marković u filmu Nebesa +0 Nataša Marković i Bojan Navojec u filmu Nebesa Galerija

Nataša Marković je jedna od glumica koju od 23. prosinca imamo priliku gledati u filmu "Nebesa", neobičnoj filmskoj alegoriji s elementima crne komedije redatelje Srđana Dragojevića, a o kojem je nekoliko detalja otkrila za DNEVNIK.hr.

Nataša Marković slavna je i talentirana beogradska glumica koju je publika imala gledati u brojnim filmovima i serijama poput "Parade", "Lisice", "Ono kao ljubav", "Komšije", "Lift", "Ringeraja", "Sedam i po" i drugima, a sada ju imamo priliku gledati u novom filmu Srđana Dragojevića "Nebesa".

Pogledaj i ovo Film \'\'Nebesa\'\' Uskoro u našim kinima Redatelj hitova "Parada" i "Mi nismo anđeli" u novom filmu pozabavio se kršćanstvom, a otkrio nam je što o tome misli njegova sestra redovnica

Iza Nataše je bogata glumačka karijera i suradnja s brojnim glumačkim imenima, a na snimanju filma "Nebesa" radila je i s kolegama iz Hrvatske te upoznala i neka nova lica s kojima se brzo povezala.

"Već sam na filmu "Parada" Srđana Dragojevića imala priliku surađivati s Goranom Navojcem, kojeg jako volim i kao osobu i kao glumca. Na "Nebesima" sam upoznala Bojana Navojca i Kseniju Marinković. U glumi, na sceni ili u kadru, partnerske oči su partnerske oči. Imala sam nove partnerske oči s kojima sam se razmjenjivala", ispričala nam je Nataša.

Otkrila nam je i zašto bi publika morala pogledati film "Nebesa" po njezinu mišljenju i kakve reakcije očekuje.

"Mislim da je ovo najhrabriji Srđanov film, kojem hrabrost nikad nije nedostajala. On uvijek iznenadi kao autor. Ovo je njegov prvi film s elementima znanstvene fantastike i najuzbudljiviji scenarij koji sam dosad radila. Takav je i film", zaključila je glumica.

Kaže da će joj snimanje ostati još dugo u sjećanju, a evo po čemu će ga posebno pamtiti.

"Po divnoj i intenzivnoj suradnji. Po tome što sam igrala živu osobu kad odraste, pošto igram odraslu Juliju, malu Juliju igra Sana Kostić. Po još jednom filmskom iskustvu sa Srđanom Dragojevićem, kojeg jako cijenim kao redatelja, s kojim kad radite imate dojam da zna sve o filmu. Isto to mislim i o direktoru fotografije, Dušanu Joksimoviću. Po tome što sam upoznala nove kolege iz Hrvatske, koje jako cijenim", izjavila je Nataša.

Iza nje su brojne snimljene uloge po kojima je gledatelji pamte, a samo jednu najdražu nije lako izdvojiti.

"Imala sam sreće da sam dobivala različite uloge, da me žargonski rečeno nisu ponude stavljale u određeni fah. Svaki put kad nisam odlazila u svoje zone komfora je bilo značajno za mene", pojasnila je.

Nataša svoj glumački uzor nema, ali neke glumce izuzetno cijeni i poštuje.

"Nemam konkretne uzore, nikada nisam imala idole. Postoje glumci i glumice koje cijenim i poštujem. Nikad ne znate s kim će vam se poklopiti energija i ritam", kaže Nataša i dodala s kime bi od kolega iz Hollywooda.

"Sa svakim koji bi me iskreno pogledao u oči i s kojim bih mogla da se igram. Gluma je igra. Volim partnersku igru", priznala je.

Nataša danas kaže da nekih neostvarenih snova ili želje zapravo i nema.

"Nemam. Živim svoj mali život najbolje što znam", izjavila je.

I za kraj, za gledatelje filma "Nebesa" imala je samo jednu posebnu poruku.

"Kupite karte i kokice i uživajte u ovom izvanrednom filmu!", poručila je Nataša.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene